File Trolley Denver er en særdeles rummelig arbejdstaske, der er helt perfekt til dig, der arbejder mobilt - og fx skifter mellem ude- og hjemmearbejde. En taske, der kan anvendes som "mobil arbejdsstation" - eller som rejse- og weekendtaske. Du kan benytte trolley-funktionen efter behov, da udtrækshåndtaget ligger skjult bag en lynlås på taskens bagside, og let trækkes frem eller gemmes væk.

Tasken består af 2 store hovedrum, der lukkes med lynlås, og hvor der findes en udtagelig PC-polstret taske. Herudover er der masser af muligheder for at holde styr på tingene i de mindre rum, hvor der er plads til kuglepenne, mobilen og andre "småting".

Udgaven her, er den håndpolerede ”Brandy”, der er udført af ét stykke bøffelkalveskind på ca 1,8 mm. Overfladen er håndpoleret med en hård voks, der gir det flotte farvespil i den brune farve med det let rødlige skær.

Tasken findes også i udgaven "Coffee", der er en rå, rustik læder, som du kan se her: File Trolley Denver - Coffee

Begge udgaver er et flot håndværk med hver deres karaktér. Ikke to tasker er ens. For den håndværksmæssige forarbejdning gir´ unikke resultater for hver enkelt taske. Med tiden vil taskerne få en flot patinering – og få en endnu mere unik karaktér.

Tjek taskens mål og andra fakta herunder.

File trolley Denver - Brandy

2.449,00 DKK

File Trolley Denver er i en klasse for sig - uanset om du vælger tasken i den polerede Brandy eller i den rå og rustikke Coffee.

Korte fakta og egenskaber for File Trolley Denver:

  • Materiale: Tasken er udført i håndskåret bøffel-læder. Alle metaldele er nikkelfri. Foring i stærk nylon.
    • I den håndpolerede udgave Brandy: Udført i ét stykke bøffel-kavleskind på ca 1,8 mm
    • I den rustikke Coffee: Udført i håndskåret bøffel-læder på ca 2-2,2 mm
  • Mål: 35 x 41 x 18 cm cm (H x B x D) - Udslået udtrækshank: 100 cm
  • Vægt: 4 kg i udgaven Brandy - og 4,3 kg i udgaven Coffee
  • Hovedrum: Tasken består af 2 hovedrum, der begge lukkes med lynlås. I det forreste rum findes en aftagelig, foret PC-taske, der rummer en bærbar på 38 x 28 cm. Udover PC-tasken er der også plads til t-shirts eller andet. Det andet hovedrum rummer fx en A4-mappe mm.
  • Lommer og udstyr: I de ydre lommer, der også lukkes med lynlås findes mindre rum til fx kuglepenne, visitkort og mobil.
  • Hanke og hjul: Taskens hanke er behageligt polstrede. Udtrækshanken er skult bag en lynlås på taskens bagside. Håndtaget trækkes let ud - og gemmes væk igen under lynlåsen efter behov. Hjulene er stabile og let-rullende. 

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med