Her finder du de klassiske, originale Panama hatte - der oser af historie. For det diskrete og stilfulde design, der karakteriserer en Panama hat har været særdeles populært gennem tiden og været anvendt bredt - både hvad angår folk og formål.

Panama hatte er ikke fra Panama – men fra Equador. De blev kendt som ”Panama hatte” engang i 1800-tallet pga eksporten via Panama, hvorfra hattene blev afskibet til både Europa, Asien og Amerika.

Den originale Panama-hat er et fantastisk håndarbejde, flettet af Paja Toguilla strå fra Toquilla palmen (der dog ikke en palme, men en palme-lignende plante). Traditioner med fremstilling af stråhattene i Equador rækker tilbage fra 1600-tallet - og lever fortsat. Et håndværk, der er givet videre gennem generationer.

 

En uopslidelig stil i et fantastisk, lyst, let og åndbart naturmateriale. God fornøjelse i skyggen af din Panama hat :-)

- Bemærk at panamahatte ligger i andre størrelsesmål end andre hatte: S (55-56 cm), M (57-58 cm), L (59-60 cm), XL (61-62 cm)