En Ohio taske, er super god fx som studie- eller arbejdstaske, da den er særdeles godt gennemtænkt med udstyr: polstring til PCèn, pen-holdere, store hovedrum og lommer til ethvert formål.  I Farven "Brandy" har et varmt, let rødligt farvespil. Overfladen er håndpoleret med hård voks, hvilket gir den glatte overflade med det fler-tonede farvespil - og hvor ikke to tasker blir helt ens.

En veludstyret taske, der rummer de flestes behov for en praktisk - og super flot - arbejdstaske.

Briefcase Ohio - Brandy

1.999,00 DKK

Med en Ohio får du en super praktisk og rummelig taske i et smukt, tidsløst design. Et top-kvalitets håndværk, der med tiden patineres naturligt - og får en flot karakter.

Tasken findes i 3 udgaver: De glatte, polerede Brandy eller Ebony - eller i den rå udgave: Coffee.

Korte fakta og egenskaber for skuldertasken Ohio:

  • Materiale: Tasken er udført i håndskåret bøffel-læder. Alle metaldele er nikkelfri.
    • I de glatpolerede udgaver Brandy og Ebony: Udført i ét stykke bøffel-kavleskind på ca 1,8 mm
    • I den rustikke Coffee: Udført i håndskåret bøffel-læder på ca 2-2,2 mm
  • Mål: 32 x 40 x 16 cm (H x B x D) - der rummer op til til en 15" pc.
  • Hovedovedrum: Tasken består af 3 store rum, hvoraf et er indrettet med en polstring til beskyttelse af din PC og det midterste rum er lukket med lynlås.
  • Lommer: Udover den store lomme på fronten med pen-holdere og lynlås-lommen på bagsiden, er der også en mindre lynlåslomme inde i tasken, hvori der er en karabinhage. 
  • Skulderrem: Den justérbare skulderrem til tasken hægtes let af eller på og er forsynet med en skulderpude, så den er behagelig selv når tasken er godt fyldt op.
  • Hanke: Også taskens hanke er behageligt polstrede.

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med