En eksklusiv trolley i læder, der er ligeså rå og robust, som den fremtræder. Denver er en fantastisk flot arbejdstaske i topklasse, udført med håndværksmæssig kvalitet i topklasse.

Denne udgave af tasken i "Coffee" er udført i en vegatabilsk garvet læder (på 2 - 2,2 mm), der derefter er kogt i olie. Resultatet er en super flot, rå og rustik overflade, hvor aldrig to tasker blir helt ens. For det færdige resultat afhænger af læderet og den anvendte træbark og olie i forarbejdningen. En taske, der vil få en smuk patinering med tiden.

Du får altså her en helt unik trolley, der rummer alt hvad du har brug for til fx din mobile arbejdsplads: To store hovedrum, hvor det ene rummer en udtagelig PC-taske. Tasken er gennemtænkt med plads til mapper, småting og måske ekstra tøj til dagen. - Jo, der gode muligheder for at holde styr på tingene med denne ekslusive trolley :-)

Tasken findes også i udgaven "Brandy", der er en dyb brun håndpolering med et let rødligt skær. Du kan se den her: File trolley Denver - Brandy

Tjek fakta om taskens mål mm herunder.

File trolley Denver - Coffee

2.449,00 DKK

File Trolley Denver er i en klasse for sig - uanset om du vælger tasken i den polerede Brandy eller i den rå og rustikke Coffee.

Korte fakta og egenskaber for File Trolley Denver:

 • Materiale: Tasken er udført i håndskåret bøffel-læder. Alle metaldele er nikkelfri. Foring i stærk nylon.
  • I den håndpolerede udgave Brandy: Udført i ét stykke bøffel-kavleskind på ca 1,8 mm
  • I den rustikke Coffee: Udført i håndskåret bøffel-læder på ca 2-2,2 mm
 • Mål: 35 x 41 x 18 cm cm (H x B x D) - Udslået udtrækshank: 100 cm
 • Vægt: 4 kg i udgaven Brandy - og 4,3 kg i udgaven Coffee
 • Hovedrum: Tasken består af 2 hovedrum, der begge lukkes med lynlås. I det forreste rum findes en aftagelig, foret PC-taske, der rummer en bærbar på 38 x 28 cm. Udover PC-tasken er der også plads til t-shirts eller andet. Det andet hovedrum rummer fx en A4-mappe mm.
 • Lommer og udstyr: I de ydre lommer, der også lukkes med lynlås findes mindre rum til fx kuglepenne, visitkort og mobil.
 • Hanke og hjul: Taskens hanke er behageligt polstrede. Udtrækshanken er skult bag en lynlås på taskens bagside. Håndtaget trækkes let ud - og gemmes væk igen under lynlåsen efter behov. Hjulene er stabile og let-rullende. 

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Der er op til 10 dages leveringstid på vores lædertasker. 

Men - til gengæld er tasken bestemt værd at vente på :-)

Er taskerne fra Alpenleder bæredygtige?

Der findes ingen faglig vurdering af graden af bæredygtighed af lædertasker.

Når vi hos AlleTider vurderet, at vi kan stå indefor taskerne, som et rimeligt bæredygtigt køb, har vi vurderet det udfra følgende overvejelser.

 • Levetiden: At taskerne fra Alpenleder er ekstrem holdbare og i et tidsløst design, betyder, at levetiden er meget, meget lang. Det er et væsentligt argument for bæredygtigheden generelt.
 • Produktionen og materialer: Læderet  anvendes med respekt. Med håndsortering og håndudskæring minimeres spildet, idet hver enkelt skindstykke vurderes og optimeres i anvendelsen. Læderet er vegetabilsk garvet og efterbehandlet med naturlige olier og fedtstoffer og anvendes i dets naturlige farvespænd.

Du kan læse mere om Alpenleder og hvor vi hos AlleTider mener at taskerne er fremstillet med respekt såvel materialer som mennesker her: Alpenleder

Alpenleder - når lædertasker er et ansvarligt kvalitets-håndværk

I nærheden af ​​Allgäu-alperne i det sydlige Tyskland har Alpenleder siden deres start i 1993 udviklet ideer og koncepter til lædertasker af høj kvalitet. Som udsprunget af kulturen i Alperne, er Alpenleder´s tasker udviklet med udgangspunkt i fremstilling efter håndværksmæssige traditioner, udført i materialer og design, der lever op til nutidens behov.
Resultatet er håndsyede kvalitetsprodukter i blød bøffel og okseskind, hvor læderets naturlige funktionalitet møder klassisk design, individuel prægning og en meget lang levetid. 
 
Alpenleder´s anvender udelukkende ren vegetabilsk garvet læder, der er raffineret med naturlige fedtstoffer. De hele stykker skind er meget slidstærke og ret unikke, ligesom de hver især vil udvikle deres unikke patina over tid. De enkelte dele er nøje udvalgt til hver enkelt taske, der både udskæres og syes med hånden.
Det færdige produkt fra Alpenleder er da også fri for krom og tungmetaller og opfylder selvfølgelig også EU´s REACH-krav.
 
Hvorfor Alpenleder hos AlleTider.dk
 
Vores valg af Alpenleder skyldes primært, at de udover en fair og bæredygtig produktion leverer tasker i tidløse designs i topkvalitet:
 
 • Kvalitet og design: Det forhold, at kvaliteten er i top og designet er klassisk og tidsløst betyder at de unikke lædertasker fra Alpenleder, kan anvendes i årevis. Det er bestemt ikke et køb-og-smid-væk produkt, der ville medføre mérforbrug - men nærmere en livsledsager.
 • Materialerne: Det naturlige materiale læder anvendes med respekt. Læderets naturlige, slidstærke egenskaber anvendes - uden laserudskæringer men med håndudskæring, hvormed spild minimeres, da hvert enkelt stykke skind bliver håndsorteret til hver taske. Med vegetabilsk garvning og raffinering med naturlige fedtstoffer indeholder det færdige produkt ingen krom eller tungmetaller.
 • Håndværket: Den færdige lædertaske er resultatet af et gedigent, traditionelt håndværk, hvor der er kredset for detaljen. Ikke to tasker er ens. Læderet anvendes i dets naturlige farvespænd, og bliver blot smukkere med tiden, hvor en flot, naturlig patinering vil synliggøre, at tidens tand får lov at sætte sine spor.
 • Socialt ansvar: Alpenleder er opmærksomme på fair behandling af medarbejdere hos producenter og leverandører. Alle er certificeret i henhold til Social Accountability SA 8000, der er en af ​​de strengeste globale standarder for socialt ansvar på arbejdspladsen.
 
Alt i alt mener vi hos AlleTider, at de smukke tasker fra Alpenleder er fremstillet med omtanke for en respektfuld og fair behandling af såvel materialer som mennesker.
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med