Trolley Zürich er en særdeles robust trolley, der oser af kvalitet. Et håndværk udskåret af ét stykke rustikt bøffellæder, der er kogt i olie efter den vegetabilske garvning. Den flotte farve fremkommer af olien og den anvendte træbark. Tasken er unik, da der er variationer i farvespillet fra taske til taske. Og netop dét farvespil gir tasken et fantastisk flot, rustikt look. Tasken her er ru - også kaldet nubuck - og altså ikke glatpoleret, som i udgaven "Brandy", du kan se her: Trolley Zürich Brandy.

Den robuste trolley her er udviklet med udgangspunkt i rejsetasken "Alabama", der blev en eftertragtet international designvinder. Alabama-taskens stilrene design er her blevet tilført trolley-funktionen, og er en attraktiv multi-taske, der både kan bruges som trolley, som skuldertaske eller bæres i hankene.

Trolleyen har ét stort hovedrum med en mindre lynlåslomme, ligesom der også på taskens yderside er en lynlåslomme. Skal du ud i regn og rusk, så er tasken perfekt forsynet med "fødder", så den ikke står direkte på jorden - og er desuden forsynet med en vandafvisende foring.

En særdeles robust trolley, der med tiden vil få en flot patinering med de særpræg, du tilfører den ...

- Tjek taskens mål mm herunder ...

Trolley Zürich - Coffee

2.995,00 DKK

Trolley Zürich findes i 2 forskellige varianter: Trolley Zürich Brandy og her i den rustikke Coffee. Hver eneste taske er resultatet af et unikt håndværk, hvor ikke to tasker er ens.

Korte fakta og egenskaber for Trolley Zürich:

 • Materiale: Tasken er udført i håndskåret Bøffellæder.
  • Læderet i farven Brandy: Bøffellæderet har en tykkelse på ca. 1,8 mm. 
  • Læderet i farven Coffee: Bøffellæder i en ekstra rustik og kraftig nubuck udgave på 2,0-2,2 mm.
  • Alle metaldele er nikkelfri
  • Forsynet med vandafvisende foring
 • Mål: 32 x 54 x 30 cm (H x B x D). Taskens mål har den fordel, at den kan gå med som håndbagage hos de fleste flyselskaber.
  • Højde med opslået hank: 102 cm
 • Hovedovedrummet: Et enkelt design med ét stort hovedrum, beklædt med en vandafvisende foring - og lukket med en kraftig lynlås.
 • Lommer: Taskens hovedrum indeholder en lynlåslomme og på taskens forside findes yderligere en lynlåslomme.
 • Hjul og bund: Taskens bund er solid og forstærket og forsynet med robuste hjul "fødder", sikrer at tasken altid står godt.
 • Skulderrem: Der medfølger en aftagelig skulderrem til tasken, der er behagelig polstret og justérbar i længden. Skulderremmen hægtes let af eller på efter behov.
 • Hanke: Hankene af forstærket læder kan knappes sammen, hvilket gør tasken ekstra behagelig og bærevenlig.

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med