Lædertasken Alabama - her i udgaven "Coffee" - fremstår med et unikt råt og rustikt look. Alabama tasken her er i en ekstra kraftig udgave på 2,0-2,2 mm. bøffellæder.

Den flotte, rå fremtoning af læderet opnåes som følge af forarbejdningen, hvor læderet efter den vegetabilske garvning er kogt med olie. Farvenuancen på læderet bestemmes af træbarken, der anvendes til indfarvningen samt af den anvendte olie. Denne forarbejdning betyder, at læderet fremstår unikt - og som følge deraf, er ikke to lædertasker ens.

En lædertaske, der fremstår med et helt specielt råt og rustikt look. Udført med håndværksmæssig stolthed og respekt.

Tjek taskens mål mm herunder.

Duffel Bag Alabama - Coffee

2.149,00 DKK

Duffel Bag Alabama er en design-klassiker af en weekendtaske i solid læder, der hos AlleTider fåes i 4 forskellige, smukke farver: Cognac, Brandy, Ebony eller Coffee. Hver eneste taske er resultatet af et unikt håndværk, hvor ikke to tasker er ens.

Korte fakta og egenskaber for weekendtasken Alabama:

 • Materiale: Tasken er udført i håndskåret Bøffel-læder. Alle metaldele er nikkelfri.
  • Læderet i farverne Cognac, Brandy og Ebony: Bøffel-læderet har en tykkelse på ca. 1,4-1,8 mm. 
  • Læderet i farven Coffee: Bøffellæder i en ekstra rustik og kraftig nubuck udgave på 2,0-2,2 mm.
 • Mål: 33 x 60 x 32 cm (H x B x D). Taskens mål har den fordel, at den kan gå med som håndbagage hos de fleste flyselskaber.
 • Hovedovedrummet: Et enkelt design med ét stort hovedrum, beklædt med en vandafvisende foring - og lukket med en kraftig lynlås.
 • Lommer: På taskens forside findes en lynlåslomme.
 • Bunden: Taskens bund er solid, forstærket og forsynet med praktiske "fødder".
 • Skulderrem: Der medfølger en aftagelig skulderrem til tasken, der er behagelig polstret og justérbar i længden. Skulderremmen hægtes let af eller på efter behov.
 • Hanke: Også hankene på tasken er behageligt polstrede gør tasken bærevenlig - selv ved tungt indhold.

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

 

Der er op til 10 dages leveringstid på vores lædertasker. 

Men - til gengæld er tasken bestemt værd at vente på :-)

Er taskerne fra Alpenleder bæredygtige?

Der findes ingen faglig vurdering af graden af bæredygtighed af lædertasker.

Når vi hos AlleTider vurderet, at vi kan stå indefor taskerne, som et rimeligt bæredygtigt køb, har vi vurderet det udfra følgende overvejelser.

 • Levetiden: At taskerne fra Alpenleder er ekstrem holdbare og i et tidsløst design, betyder, at levetiden er meget, meget lang. Det er et væsentligt argument for bæredygtigheden generelt.
 • Produktionen og materialer: Læderet  anvendes med respekt. Med håndsortering og håndudskæring minimeres spildet, idet hver enkelt skindstykke vurderes og optimeres i anvendelsen. Læderet er vegetabilsk garvet og efterbehandlet med naturlige olier og fedtstoffer og anvendes i dets naturlige farvespænd.

Du kan læse mere om Alpenleder og hvor vi hos AlleTider mener at taskerne er fremstillet med respekt såvel materialer som mennesker her: Alpenleder

Alpenleder - når lædertasker er et ansvarligt kvalitets-håndværk

I nærheden af ​​Allgäu-alperne i det sydlige Tyskland har Alpenleder siden deres start i 1993 udviklet ideer og koncepter til lædertasker af høj kvalitet. Som udsprunget af kulturen i Alperne, er Alpenleder´s tasker udviklet med udgangspunkt i fremstilling efter håndværksmæssige traditioner, udført i materialer og design, der lever op til nutidens behov.
Resultatet er håndsyede kvalitetsprodukter i blød bøffel og okseskind, hvor læderets naturlige funktionalitet møder klassisk design, individuel prægning og en meget lang levetid. 
 
Alpenleder´s anvender udelukkende ren vegetabilsk garvet læder, der er raffineret med naturlige fedtstoffer. De hele stykker skind er meget slidstærke og ret unikke, ligesom de hver især vil udvikle deres unikke patina over tid. De enkelte dele er nøje udvalgt til hver enkelt taske, der både udskæres og syes med hånden.
Det færdige produkt fra Alpenleder er da også fri for krom og tungmetaller og opfylder selvfølgelig også EU´s REACH-krav.
 
Hvorfor Alpenleder hos AlleTider.dk
 
Vores valg af Alpenleder skyldes primært, at de udover en fair og bæredygtig produktion leverer tasker i tidløse designs i topkvalitet:
 
 • Kvalitet og design: Det forhold, at kvaliteten er i top og designet er klassisk og tidsløst betyder at de unikke lædertasker fra Alpenleder, kan anvendes i årevis. Det er bestemt ikke et køb-og-smid-væk produkt, der ville medføre mérforbrug - men nærmere en livsledsager.
 • Materialerne: Det naturlige materiale læder anvendes med respekt. Læderets naturlige, slidstærke egenskaber anvendes - uden laserudskæringer men med håndudskæring, hvormed spild minimeres, da hvert enkelt stykke skind bliver håndsorteret til hver taske. Med vegetabilsk garvning og raffinering med naturlige fedtstoffer indeholder det færdige produkt ingen krom eller tungmetaller.
 • Håndværket: Den færdige lædertaske er resultatet af et gedigent, traditionelt håndværk, hvor der er kredset for detaljen. Ikke to tasker er ens. Læderet anvendes i dets naturlige farvespænd, og bliver blot smukkere med tiden, hvor en flot, naturlig patinering vil synliggøre, at tidens tand får lov at sætte sine spor.
 • Socialt ansvar: Alpenleder er opmærksomme på fair behandling af medarbejdere hos producenter og leverandører. Alle er certificeret i henhold til Social Accountability SA 8000, der er en af ​​de strengeste globale standarder for socialt ansvar på arbejdspladsen.
 
Alt i alt mener vi hos AlleTider, at de smukke tasker fra Alpenleder er fremstillet med omtanke for en respektfuld og fair behandling af såvel materialer som mennesker.
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med