En lille skuldertaske i canvas, der er en virkelig gennemtænkt, funktionel ledsager til mange formål. Ikke mindst er sikkerheden i top med de mange muligheder og praktiske detaljer for indretning.

Det rummelige hovedrum lukkes med lynlås og er buet, så det gir ekstra god adgang til indholdet for dig.

Frontlommen er rigtig smart og godt tænkt, da den kan lynes ned i siderne, så du får fuld adgang til en gennemført, funktionel indretning lige fra kuglepensholdere og mønt-lomme til en karabinhage.

Tjek fotoet - og se de mange muligheder for opbevaring.

For det er det helt specielle ved denne smarte, lille skuldertaske er, at den trods sin handy, lille størrelse alligevel rummer så vildt meget ...

Farver: Olivengrøn eller sort

Materiale: Canvas

Mål: H: 23 cm, B: 18 cm, D: 8,5 cm

Port Arthur - olivengrøn eller sort

499,00 DKK

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med