En multifunktionel taske er ikke en overdrevet beskrivelse af Allgäu tasken. Tasken er nemlig super velegnet til mange formål, som fx til arbejdstaske eller weekendtaske. Og så rummer den mulighed for et velorganiseret indhold - lige fra det polstrede rum til PCén til holdere til kuglepennene. En taske, der gør det let, at holde styr på det hele. 

Om du er på cykel, i bil eller med toget - så kan du bære tasken, som du foretrækker: Tasken forvandles med et snuptag fra håndtaske til skuldertaske eller rygsæk.

Sidst - men ikke mindst - så er tasken et smukt håndværk, udført i blød bøffel-kalvelæder på 1,8 mm, der har fået en forarbejning, der gir tasken en enestående karakter. Taskens farve i dyb, sort ibenholdt er håndpoleret med en hård voks, der gir en unik udstråling af håndværksmæssig topkvalitet.

Tasken findes også i en varm, brun Brandy udgave, som du kan se her: Multipurpose bag Allgäu - Brandy

Find mål og flere detaljer om taskens funktionalitet på fanen herunder.

Multipurpose bag Allgäu - Ebony

2.449,00 DKK

En super multifunktionel taske og rygsæk i ét - der er vældig godt udstyret. Tasken findes i to udgaver: i den brune, let rødlige Multipurpose Allgäu Brandy eller i den sorte Ebony.

Korte fakta og egenskaber for Multipurpose Bag Allgäu:

 • Materiale: Tasken er udført i ét stykke, håndskåret bøffel-kalvelæder på ca. 1,8 mm, der er håndpoleret med en hård voks.
  • Klap med magnet-lukning
  • Alle metaldele er nikkelfri
  • Vandafvisende foring
 • Mål: 35 x 44 x 16 cm cm (H x B x D)
 • Indretning og udstyr:
  • 2 hovedrum, der lukkes med lynlås. Det ene er polstret og rummer en PC op til 17"
  • 1 frontlomme med lynlås - funktionelt indrettet med 2 små rum, netlomme, kortholder og penholdere
  • 1 lynlåslomme på bagsiden, der rummer dokumenter i A4-format
 • Hanke: Fast bærehank ovenpå tasken (oprejst taske - det korte led) og udtrækkelige hanke liggende (på det lange led)
 • Skulderrem: Aftagelig og justérbar skulderrem
 • Skulderstroppe til rygsæk: Kan gemmes væk og hives frem efter behov (skjules i rum)

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med