En multifunktionel taske er ikke en overdrevet beskrivelse af Allgäu tasken. Tasken er nemlig super velegnet til mange formål, som fx til arbejdstaske eller weekendtaske. Og så rummer den mulighed for et velorganiseret indhold - lige fra det polstrede rum til PCén til holdere til kuglepennene. En taske, der gør det let, at holde styr på det hele. 

Om du er på cykel, i bil eller med toget - så kan du bære tasken, som du foretrækker: Tasken forvandles med et snuptag fra håndtaske til skuldertaske eller rygsæk.

Sidst - men ikke mindst - så er tasken et smukt håndværk, udført i blød bøffel-kalvelæder på 1,8 mm, der har fået en forarbejning, der gir tasken en enestående karakter. Taskens farve i dyb, sort ibenholdt er håndpoleret med en hård voks, der gir en unik udstråling af håndværksmæssig topkvalitet.

Tasken findes også i en varm, brun Brandy udgave, som du kan se her: Multipurpose bag Allgäu - Brandy

Find mål og flere detaljer om taskens funktionalitet på fanen herunder.

Multipurpose bag Allgäu - Ebony

2.449,00 DKK

En super multifunktionel taske og rygsæk i ét - der er vældig godt udstyret. Tasken findes i to udgaver: i den brune, let rødlige Multipurpose Allgäu Brandy eller i den sorte Ebony.

Korte fakta og egenskaber for Multipurpose Bag Allgäu:

 • Materiale: Tasken er udført i ét stykke, håndskåret bøffel-kalvelæder på ca. 1,8 mm, der er håndpoleret med en hård voks.
  • Klap med magnet-lukning
  • Alle metaldele er nikkelfri
  • Vandafvisende foring
 • Mål: 35 x 44 x 16 cm cm (H x B x D)
 • Indretning og udstyr:
  • 2 hovedrum, der lukkes med lynlås. Det ene er polstret og rummer en PC op til 17"
  • 1 frontlomme med lynlås - funktionelt indrettet med 2 små rum, netlomme, kortholder og penholdere
  • 1 lynlåslomme på bagsiden, der rummer dokumenter i A4-format
 • Hanke: Fast bærehank ovenpå tasken (oprejst taske - det korte led) og udtrækkelige hanke liggende (på det lange led)
 • Skulderrem: Aftagelig og justérbar skulderrem
 • Skulderstroppe til rygsæk: Kan gemmes væk og hives frem efter behov (skjules i rum)

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Der er op til 10 dages leveringstid på vores lædertasker. 

Men - til gengæld er tasken bestemt værd at vente på :-)

Er taskerne fra Alpenleder bæredygtige?

Der findes ingen faglig vurdering af graden af bæredygtighed af lædertasker.

Når vi hos AlleTider vurderet, at vi kan stå indefor taskerne, som et rimeligt bæredygtigt køb, har vi vurderet det udfra følgende overvejelser.

 • Levetiden: At taskerne fra Alpenleder er ekstrem holdbare og i et tidsløst design, betyder, at levetiden er meget, meget lang. Det er et væsentligt argument for bæredygtigheden generelt.
 • Produktionen og materialer: Læderet  anvendes med respekt. Med håndsortering og håndudskæring minimeres spildet, idet hver enkelt skindstykke vurderes og optimeres i anvendelsen. Læderet er vegetabilsk garvet og efterbehandlet med naturlige olier og fedtstoffer og anvendes i dets naturlige farvespænd.

Du kan læse mere om Alpenleder og hvor vi hos AlleTider mener at taskerne er fremstillet med respekt såvel materialer som mennesker her: Alpenleder

Alpenleder - når lædertasker er et ansvarligt kvalitets-håndværk

I nærheden af ​​Allgäu-alperne i det sydlige Tyskland har Alpenleder siden deres start i 1993 udviklet ideer og koncepter til lædertasker af høj kvalitet. Som udsprunget af kulturen i Alperne, er Alpenleder´s tasker udviklet med udgangspunkt i fremstilling efter håndværksmæssige traditioner, udført i materialer og design, der lever op til nutidens behov.
Resultatet er håndsyede kvalitetsprodukter i blød bøffel og okseskind, hvor læderets naturlige funktionalitet møder klassisk design, individuel prægning og en meget lang levetid. 
 
Alpenleder´s anvender udelukkende ren vegetabilsk garvet læder, der er raffineret med naturlige fedtstoffer. De hele stykker skind er meget slidstærke og ret unikke, ligesom de hver især vil udvikle deres unikke patina over tid. De enkelte dele er nøje udvalgt til hver enkelt taske, der både udskæres og syes med hånden.
Det færdige produkt fra Alpenleder er da også fri for krom og tungmetaller og opfylder selvfølgelig også EU´s REACH-krav.
 
Hvorfor Alpenleder hos AlleTider.dk
 
Vores valg af Alpenleder skyldes primært, at de udover en fair og bæredygtig produktion leverer tasker i tidløse designs i topkvalitet:
 
 • Kvalitet og design: Det forhold, at kvaliteten er i top og designet er klassisk og tidsløst betyder at de unikke lædertasker fra Alpenleder, kan anvendes i årevis. Det er bestemt ikke et køb-og-smid-væk produkt, der ville medføre mérforbrug - men nærmere en livsledsager.
 • Materialerne: Det naturlige materiale læder anvendes med respekt. Læderets naturlige, slidstærke egenskaber anvendes - uden laserudskæringer men med håndudskæring, hvormed spild minimeres, da hvert enkelt stykke skind bliver håndsorteret til hver taske. Med vegetabilsk garvning og raffinering med naturlige fedtstoffer indeholder det færdige produkt ingen krom eller tungmetaller.
 • Håndværket: Den færdige lædertaske er resultatet af et gedigent, traditionelt håndværk, hvor der er kredset for detaljen. Ikke to tasker er ens. Læderet anvendes i dets naturlige farvespænd, og bliver blot smukkere med tiden, hvor en flot, naturlig patinering vil synliggøre, at tidens tand får lov at sætte sine spor.
 • Socialt ansvar: Alpenleder er opmærksomme på fair behandling af medarbejdere hos producenter og leverandører. Alle er certificeret i henhold til Social Accountability SA 8000, der er en af ​​de strengeste globale standarder for socialt ansvar på arbejdspladsen.
 
Alt i alt mener vi hos AlleTider, at de smukke tasker fra Alpenleder er fremstillet med omtanke for en respektfuld og fair behandling af såvel materialer som mennesker.
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med