En super flot og gennemført studie- eller arbejdstaske i læder, der meget enkelt kan omdannes til en rygsæk eller en skuldertaske.

Der er virkelig tænkt på detaljen, i designet af denne multi-funktionelle lædertaske: Med plads til en 17" PC i et velpolstret rum og med optimale muligheder for at holde styr på A4-format mapper og dokumenter, penne og andre småting i de mange lommer, så er du godt udrustet.

Skal du på arbejde, til undervisning - eller på weekendtur - så får du her en taske, der meget sansynligt kan rumme alle dine behov. Også undervejs vil tasken være funktionel, måske med tasken som rygsæk på turen - og gennem dagen med tasken som skuldertaske eller håndtaske.

Og så er taskens kvalitet i en klasse for sig: Et gennemført håndværk i en lækker, blød bøffel kalvelæder på ca. 1,8 mm, der er nøje udvalgt og håndudskåret, pudset og poleret med håndkraft i en hård voks frem til det endelige resultat: Et gedigent håndværk med en smuk to-tone effekt i den dybe farve. Et resultat, hvor ikke to tasker fremstår helt ens.

- Og med tiden vil tasken få en smuk patinering, med en helt særlig karaktér.

Tasken findes også i dyb, sort Ebony udgave, som du kan se her: Multipurpose bag Allgäu - Ebony

Find mål og detaljer om taskens indretning på fanen herunder.

Multipurpose bag Allgäu - Brandy

2.449,00 DKK

En super multifunktionel taske og rygsæk i ét - der er vældig godt udstyret. Tasken findes i to udgaver: i den brune, let rødlige Multipurpose Allgäu Brandy eller i den sorte Ebony.

Korte fakta og egenskaber for Multipurpose Bag Allgäu:

 • Materiale: Tasken er udført i ét stykke, håndskåret bøffel-kalvelæder på ca. 1,8 mm, der er håndpoleret med en hård voks.
  • Klap med magnet-lukning
  • Alle metaldele er nikkelfri
  • Vandafvisende foring
 • Mål: 35 x 44 x 16 cm cm (H x B x D)
 • Indretning og udstyr:
  • 2 hovedrum, der lukkes med lynlås. Det ene er polstret og rummer en PC op til 17"
  • 1 frontlomme med lynlås - funktionelt indrettet med 2 små rum, netlomme, kortholder og penholdere
  • 1 lynlåslomme på bagsiden, der rummer dokumenter i A4-format
 • Hanke: Fast bærehank ovenpå tasken (oprejst taske - det korte led) og udtrækkelige hanke liggende (på det lange led)
 • Skulderrem: Aftagelig og justérbar skulderrem
 • Skulderstroppe til rygsæk: Kan gemmes væk og hives frem efter behov (skjules i rum)

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med