En eksklusiv trolley i læder, der er ligeså rå og robust, som den fremtræder. Denver er en fantastisk flot arbejdstaske i topklasse, udført med håndværksmæssig kvalitet i topklasse.

Denne udgave af tasken i "Coffee" er udført i en vegatabilsk garvet læder (på 2 - 2,2 mm), der derefter er kogt i olie. Resultatet er en super flot, rå og rustik overflade, hvor aldrig to tasker blir helt ens. For det færdige resultat afhænger af læderet og den anvendte træbark og olie i forarbejdningen. En taske, der vil få en smuk patinering med tiden.

Du får altså her en helt unik trolley, der rummer alt hvad du har brug for til fx din mobile arbejdsplads: To store hovedrum, hvor det ene rummer en udtagelig PC-taske. Tasken er gennemtænkt med plads til mapper, småting og måske ekstra tøj til dagen. - Jo, der gode muligheder for at holde styr på tingene med denne ekslusive trolley :-)

Tasken findes også i udgaven "Brandy", der er en dyb brun håndpolering med et let rødligt skær. Du kan se den her: File trolley Denver - Brandy

Tjek fakta om taskens mål mm herunder.

File trolley Denver - Coffee

2.449,00 DKK

File Trolley Denver er i en klasse for sig - uanset om du vælger tasken i den polerede Brandy eller i den rå og rustikke Coffee.

Korte fakta og egenskaber for File Trolley Denver:

  • Materiale: Tasken er udført i håndskåret bøffel-læder. Alle metaldele er nikkelfri. Foring i stærk nylon.
    • I den håndpolerede udgave Brandy: Udført i ét stykke bøffel-kavleskind på ca 1,8 mm
    • I den rustikke Coffee: Udført i håndskåret bøffel-læder på ca 2-2,2 mm
  • Mål: 35 x 41 x 18 cm cm (H x B x D) - Udslået udtrækshank: 100 cm
  • Vægt: 4 kg i udgaven Brandy - og 4,3 kg i udgaven Coffee
  • Hovedrum: Tasken består af 2 hovedrum, der begge lukkes med lynlås. I det forreste rum findes en aftagelig, foret PC-taske, der rummer en bærbar på 38 x 28 cm. Udover PC-tasken er der også plads til t-shirts eller andet. Det andet hovedrum rummer fx en A4-mappe mm.
  • Lommer og udstyr: I de ydre lommer, der også lukkes med lynlås findes mindre rum til fx kuglepenne, visitkort og mobil.
  • Hanke og hjul: Taskens hanke er behageligt polstrede. Udtrækshanken er skult bag en lynlås på taskens bagside. Håndtaget trækkes let ud - og gemmes væk igen under lynlåsen efter behov. Hjulene er stabile og let-rullende. 

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med