Duffel Bag Alabama er en design-klassiker af en weekendtaske, hvor hver eneste taske er resultatet af et unikt håndværk, hvor ikke to tasker er ens. Den varme, gyldne cognac-farvede læder er udført i ét stykke bøffel-læder, der er håndpoleret med en hård voks. Resultatet er det unikke, to-tonede farvespil, der gir tasken karaktér. Læderet er vegetabilsk garvet og også raffineringen er udført med naturlige materialer.

Med Alabama tasken får du virkelig et mesterligt håndværk af en taske, der kan blive din følgesvend for livet.

Alabama er da også en populær rejse- og weekendtaske. Og ikke uden grund: Tasken er imponerende i sit smukke, tidsløse design. Og den stråler af kvalitet i det robuste bøffellæder.

Og så er den super praktisk, da den er vandafvisende og særdeles robust. Faktisk bliver tasken smukkere efter hver en rejse den er på, da den naturlige patinering blot gir læderet karaktér.

Det store hovedrum rummer rigtig meget til turen - og så kan tasken tjekkes ind som håndbagage på en eventuel flytur, da den ligger indenfor rammerne af de fleste flyselskabers mål.

Kort fortalt, en super lækker weekendtaske i en varm, gylden cognac-farve. Resultatet af et gedigent håndværk, der udstråler kvalitet og karaktér.

Duffel Bag Alabama - Cognac

2.149,00 DKK

Duffel Bag Alabama er en design-klassiker af en weekendtaske i solid læder, der hos AlleTider fåes i 4 forskellige, smukke farver: Cognac, Brandy, Ebony eller Coffee. Hver eneste taske er resultatet af et unikt håndværk, hvor ikke to tasker er ens.

Korte fakta og egenskaber for weekendtasken Alabama:

 • Materiale: Tasken er udført i håndskåret Bøffel-læder. Alle metaldele er nikkelfri.
  • Læderet i farverne Cognac, Brandy og Ebony: Bøffel-læderet har en tykkelse på ca. 1,4-1,8 mm. 
  • Læderet i farven Coffee: Bøffellæder i en ekstra rustik og kraftig nubuck udgave på 2,0-2,2 mm.
 • Mål: 33 x 60 x 32 cm (H x B x D). Taskens mål har den fordel, at den kan gå med som håndbagage hos de fleste flyselskaber.
 • Hovedovedrummet: Et enkelt design med ét stort hovedrum, beklædt med en vandafvisende foring - og lukket med en kraftig lynlås.
 • Lommer: På taskens forside findes en lynlåslomme.
 • Bunden: Taskens bund er solid, forstærket og forsynet med praktiske "fødder".
 • Skulderrem: Der medfølger en aftagelig skulderrem til tasken, der er behagelig polstret og justérbar i længden. Skulderremmen hægtes let af eller på efter behov.
 • Hanke: Også hankene på tasken er behageligt polstrede gør tasken bærevenlig - selv ved tungt indhold.

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

 

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med