Body bag Scrambler er ikke en blot endnu en rygsæk, du finder hvor som helst - men nærmere en sjælden stilfuld rygsæk - der med skråremmen også kaldes en Body Bag. For den sidder tæt til kroppen og er særdeles velegnet uanset om det er som cykeltaske, arbejdstaske eller blot en stilfuld fritidstaske.

Med den ekstra brede skulderrem sikrer den både en super behagelig bærekomfort, og gir også en særegen karaktér. Også lommerne på skulderremmen understreger stilen. Desuden findes der en væsentlig detalje på indersiden af remmen: to skjulte lynlåslommer, til de ting, der skal være let tilgængelige for dig - men ikke for andre.

Udstyret er i orden: Der er udover hovedrummet også et postret siderum med lynlåslukning til den bærbare - op til 15". 

Kort fortalt - en både maskulin og elegant Body Bag til den kræsne :-)

Vil du se den i mørkere brune Brandy, så tjek her: Body Bag Scrambler - Brandy

- Se flere detaljer om tasken på fanen herunder.

Body bag Scrambler - Cognac

2.149,00 DKK

Body Bag Scrambler findes i to udgaver: i den brune, let rødlige Brandy eller i den lysere brune Cognac.

Korte fakta og egenskaber for Body Bag Scrambler:

 • Materiale: Tasken er udført i ét stykke, håndskåret bøffel-kalvelæder på ca. 1,4-1,8 mm, der er håndsyet og håndpoleret med en hård voks.
  • Alle metaldele er nikkelfri
  • Vandafvisende foring
 • Mål: 47 x 30 x 10 cm cm (H x B x D)
 • Volumen: Ca. 15 liter
 • Indretning og udstyr:
  • Ét stort hovedrum
  • En indvendig lille lynlåslomme i hovedrummet
  • En udvendig lomme
  • En polstret PC-lomme på den ene side, der lukkes med lynlås - rummer en 15" bærbar PC
  • En bred, polstret skulderrem med to patch-lommer samt to skjulte lynlås-lommer på indersiden

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med