En super elegant rygsæk med skrårem - der er ret unik i sit udtryk. Læderet er blødt og lækkert - og i denne tone - kaldet Brandy - har den en meget fin rødlig glød i den dybe brune farve. Farvespillet i læderet er et resultat af et gedigent håndværk: En håndpolering med hård voks gir den smukke varierende tone-i-tone effekt - og ikke to tasker blir ens. Materialet er bøffel-kalvelæder, der er nøje udvalgt og også udskåret og syet med håndkraft.

En ryksæk med skrårem er yderst velegnet til fx cykelturen. Men også som rejsetaske er den ret genial, da andre, der gerne vil snuppe tasken eller indholdet, får det meget svært. Den brede rem er super solid og holder tasken tæt til kroppen. Remmen er forsynet med et par lynlåslommer på indersiden, så det er let for dig, at have værdierne lige ved hånden - men utilgængeligt for andre.

Udover de praktiske egenskaber ved skråremmen, så bidrager den i høj grad til at give denne rygsæk en unik karisma.

Læs mere om rygsækkens praktiske detaljer på fanen herunder ...

- Og vil du se den i den lysere brune cognac farve, så tjek den her: Body Bag Scrambler - Cognac

Body bag Scrambler - Brandy

2.149,00 DKK

Body Bag Scrambler findes i to udgaver: i den brune, let rødlige Brandy eller i den lysere brune Cognac.

Korte fakta og egenskaber for Body Bag Scrambler:

 • Materiale: Tasken er udført i ét stykke, håndskåret bøffel-kalvelæder på ca. 1,4-1,8 mm, der er håndsyet og håndpoleret med en hård voks.
  • Alle metaldele er nikkelfri
  • Vandafvisende foring
 • Mål: 47 x 30 x 10 cm cm (H x B x D)
 • Volumen: Ca. 15 liter
 • Indretning og udstyr:
  • Ét stort hovedrum
  • En indvendig lille lynlåslomme i hovedrummet
  • En udvendig lomme
  • En polstret PC-lomme på den ene side, der lukkes med lynlås - rummer en 15" bærbar PC
  • En bred, polstret skulderrem med to patch-lommer samt to skjulte lynlås-lommer på indersiden

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Der er op til 10 dages leveringstid på vores lædertasker. 

Men - til gengæld er tasken bestemt værd at vente på :-)

Er taskerne fra Alpenleder bæredygtige?

Der findes ingen faglig vurdering af graden af bæredygtighed af lædertasker.

Når vi hos AlleTider vurderet, at vi kan stå indefor taskerne, som et rimeligt bæredygtigt køb, har vi vurderet det udfra følgende overvejelser.

 • Levetiden: At taskerne fra Alpenleder er ekstrem holdbare og i et tidsløst design, betyder, at levetiden er meget, meget lang. Det er et væsentligt argument for bæredygtigheden generelt.
 • Produktionen og materialer: Læderet  anvendes med respekt. Med håndsortering og håndudskæring minimeres spildet, idet hver enkelt skindstykke vurderes og optimeres i anvendelsen. Læderet er vegetabilsk garvet og efterbehandlet med naturlige olier og fedtstoffer og anvendes i dets naturlige farvespænd.

Du kan læse mere om Alpenleder og hvor vi hos AlleTider mener at taskerne er fremstillet med respekt såvel materialer som mennesker her: Alpenleder

Alpenleder - når lædertasker er et ansvarligt kvalitets-håndværk

I nærheden af ​​Allgäu-alperne i det sydlige Tyskland har Alpenleder siden deres start i 1993 udviklet ideer og koncepter til lædertasker af høj kvalitet. Som udsprunget af kulturen i Alperne, er Alpenleder´s tasker udviklet med udgangspunkt i fremstilling efter håndværksmæssige traditioner, udført i materialer og design, der lever op til nutidens behov.
Resultatet er håndsyede kvalitetsprodukter i blød bøffel og okseskind, hvor læderets naturlige funktionalitet møder klassisk design, individuel prægning og en meget lang levetid. 
 
Alpenleder´s anvender udelukkende ren vegetabilsk garvet læder, der er raffineret med naturlige fedtstoffer. De hele stykker skind er meget slidstærke og ret unikke, ligesom de hver især vil udvikle deres unikke patina over tid. De enkelte dele er nøje udvalgt til hver enkelt taske, der både udskæres og syes med hånden.
Det færdige produkt fra Alpenleder er da også fri for krom og tungmetaller og opfylder selvfølgelig også EU´s REACH-krav.
 
Hvorfor Alpenleder hos AlleTider.dk
 
Vores valg af Alpenleder skyldes primært, at de udover en fair og bæredygtig produktion leverer tasker i tidløse designs i topkvalitet:
 
 • Kvalitet og design: Det forhold, at kvaliteten er i top og designet er klassisk og tidsløst betyder at de unikke lædertasker fra Alpenleder, kan anvendes i årevis. Det er bestemt ikke et køb-og-smid-væk produkt, der ville medføre mérforbrug - men nærmere en livsledsager.
 • Materialerne: Det naturlige materiale læder anvendes med respekt. Læderets naturlige, slidstærke egenskaber anvendes - uden laserudskæringer men med håndudskæring, hvormed spild minimeres, da hvert enkelt stykke skind bliver håndsorteret til hver taske. Med vegetabilsk garvning og raffinering med naturlige fedtstoffer indeholder det færdige produkt ingen krom eller tungmetaller.
 • Håndværket: Den færdige lædertaske er resultatet af et gedigent, traditionelt håndværk, hvor der er kredset for detaljen. Ikke to tasker er ens. Læderet anvendes i dets naturlige farvespænd, og bliver blot smukkere med tiden, hvor en flot, naturlig patinering vil synliggøre, at tidens tand får lov at sætte sine spor.
 • Socialt ansvar: Alpenleder er opmærksomme på fair behandling af medarbejdere hos producenter og leverandører. Alle er certificeret i henhold til Social Accountability SA 8000, der er en af ​​de strengeste globale standarder for socialt ansvar på arbejdspladsen.
 
Alt i alt mener vi hos AlleTider, at de smukke tasker fra Alpenleder er fremstillet med omtanke for en respektfuld og fair behandling af såvel materialer som mennesker.
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med