En super elegant rygsæk med skrårem - der er ret unik i sit udtryk. Læderet er blødt og lækkert - og i denne tone - kaldet Brandy - har den en meget fin rødlig glød i den dybe brune farve. Farvespillet i læderet er et resultat af et gedigent håndværk: En håndpolering med hård voks gir den smukke varierende tone-i-tone effekt - og ikke to tasker blir ens. Materialet er bøffel-kalvelæder, der er nøje udvalgt og også udskåret og syet med håndkraft.

En ryksæk med skrårem er yderst velegnet til fx cykelturen. Men også som rejsetaske er den ret genial, da andre, der gerne vil snuppe tasken eller indholdet, får det meget svært. Den brede rem er super solid og holder tasken tæt til kroppen. Remmen er forsynet med et par lynlåslommer på indersiden, så det er let for dig, at have værdierne lige ved hånden - men utilgængeligt for andre.

Udover de praktiske egenskaber ved skråremmen, så bidrager den i høj grad til at give denne rygsæk en unik karisma.

Læs mere om rygsækkens praktiske detaljer på fanen herunder ...

- Og vil du se den i den lysere brune cognac farve, så tjek den her: Body Bag Scrambler - Cognac

Body bag Scrambler - Brandy

2.149,00 DKK

Body Bag Scrambler findes i to udgaver: i den brune, let rødlige Brandy eller i den lysere brune Cognac.

Korte fakta og egenskaber for Body Bag Scrambler:

 • Materiale: Tasken er udført i ét stykke, håndskåret bøffel-kalvelæder på ca. 1,4-1,8 mm, der er håndsyet og håndpoleret med en hård voks.
  • Alle metaldele er nikkelfri
  • Vandafvisende foring
 • Mål: 47 x 30 x 10 cm cm (H x B x D)
 • Volumen: Ca. 15 liter
 • Indretning og udstyr:
  • Ét stort hovedrum
  • En indvendig lille lynlåslomme i hovedrummet
  • En udvendig lomme
  • En polstret PC-lomme på den ene side, der lukkes med lynlås - rummer en 15" bærbar PC
  • En bred, polstret skulderrem med to patch-lommer samt to skjulte lynlås-lommer på indersiden

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med