En super flot sort rygsæk kombineret med en trolley. En funktionel 2-i-én taske, der dækker mange behov. For den er en komfortabel rygsæk med polstrede, justerbare remme og god rygpolstring- og støtte. Og så kan du i et snuptag forvandle den til en trolley. Bag på tasken findes en lynlås-klap, som fæstnes med en velcro-lukning under tasken, når du bruger den som rygsæk. Når du bruger den som trolley er rygsæk-remmene gemt væk bag lynlåsen. Nemt og enkelt.

Tasken er udført i solid ca. 1,8 mm bøffel-kalvelæder, der har fået en forarbejning, der gir denne sorte rygsæk / trolley en umiskendelig karakter. Et håndværk fra A-Z, der ikke startes med en laserudskæring, men med en manuel udvalgt udskæring af hvert enkelt stykke læder, der også er håndsyet - og endelig håndpoleret med en hård voks, der gir det ret unikke resultat.

Her får du ikke blot en sort rygsæk, men en enestående sort rygsæk - og en trolley - i håndværksmæssig topkvalitet :-)

Tasken findes også i en Brandy udgave - en flot varm brun farve med et rødligt skær - som du kan se her: Back Pack Trolley Achensee - Brandy

Mål og detaljer finder du på fanen herunder.

Back Pack Trolley Achensee - Ebony

2.279,00 DKK

En rygsæk og en trolley i én og samme taske, gør denne taske ret speciel - og speciel multifunktionel. Tasken findes i to udgaver: i den brune, let rødlige Brandy eller i den sorte Ebony.

Korte fakta og egenskaber for Back Pack Trolley Achensee:

 • Materiale: Tasken er udført i ét stykke, håndskåret bøffel-kalvelæder på ca. 1,8 mm, der er håndpoleret med en hård voks.
  • Alle metaldele er nikkelfri
  • Vandafvisende foring
 • Mål: 50 x 33 x 24 cm cm (H x B x D) - Højde med udslået udtrækshank: 102 cm
 • Volumen: Ca. 40 liter
 • Vægt: 2,1 kg
 • Indretning og udstyr:
  • Ét stort hovedrum
  • 2 påsyede frontlommer - En lille lomme på ca. 22x20 cm. En større lomme på ca. 34x24 cm, der indeholder 2 elastiklommer, to penne-lommer og 1 kortlomme.
  • 2 netlommer på siderne med elastik
  • Lomme til skulderremmen, der også fungerer som rygpolstring
 • Skulderremme: Rygsækkens skulderremme er behageligt polstrede og justérbare.

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med