En super flot sort rygsæk kombineret med en trolley. En funktionel 2-i-én taske, der dækker mange behov. For den er en komfortabel rygsæk med polstrede, justerbare remme og god rygpolstring- og støtte. Og så kan du i et snuptag forvandle den til en trolley. Bag på tasken findes en lynlås-klap, som fæstnes med en velcro-lukning under tasken, når du bruger den som rygsæk. Når du bruger den som trolley er rygsæk-remmene gemt væk bag lynlåsen. Nemt og enkelt.

Tasken er udført i solid ca. 1,8 mm bøffel-kalvelæder, der har fået en forarbejning, der gir denne sorte rygsæk / trolley en umiskendelig karakter. Et håndværk fra A-Z, der ikke startes med en laserudskæring, men med en manuel udvalgt udskæring af hvert enkelt stykke læder, der også er håndsyet - og endelig håndpoleret med en hård voks, der gir det ret unikke resultat.

Her får du ikke blot en sort rygsæk, men en enestående sort rygsæk - og en trolley - i håndværksmæssig topkvalitet :-)

Tasken findes også i en Brandy udgave - en flot varm brun farve med et rødligt skær - som du kan se her: Back Pack Trolley Achensee - Brandy

Mål og detaljer finder du på fanen herunder.

Back Pack Trolley Achensee - Ebony

2.279,00 DKK

En rygsæk og en trolley i én og samme taske, gør denne taske ret speciel - og speciel multifunktionel. Tasken findes i to udgaver: i den brune, let rødlige Brandy eller i den sorte Ebony.

Korte fakta og egenskaber for Back Pack Trolley Achensee:

 • Materiale: Tasken er udført i ét stykke, håndskåret bøffel-kalvelæder på ca. 1,8 mm, der er håndpoleret med en hård voks.
  • Alle metaldele er nikkelfri
  • Vandafvisende foring
 • Mål: 50 x 33 x 24 cm cm (H x B x D) - Højde med udslået udtrækshank: 102 cm
 • Volumen: Ca. 40 liter
 • Vægt: 2,1 kg
 • Indretning og udstyr:
  • Ét stort hovedrum
  • 2 påsyede frontlommer - En lille lomme på ca. 22x20 cm. En større lomme på ca. 34x24 cm, der indeholder 2 elastiklommer, to penne-lommer og 1 kortlomme.
  • 2 netlommer på siderne med elastik
  • Lomme til skulderremmen, der også fungerer som rygpolstring
 • Skulderremme: Rygsækkens skulderremme er behageligt polstrede og justérbare.

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Der er op til 10 dages leveringstid på vores lædertasker. 

Men - til gengæld er tasken bestemt værd at vente på :-)

Er taskerne fra Alpenleder bæredygtige?

Der findes ingen faglig vurdering af graden af bæredygtighed af lædertasker.

Når vi hos AlleTider vurderet, at vi kan stå indefor taskerne, som et rimeligt bæredygtigt køb, har vi vurderet det udfra følgende overvejelser.

 • Levetiden: At taskerne fra Alpenleder er ekstrem holdbare og i et tidsløst design, betyder, at levetiden er meget, meget lang. Det er et væsentligt argument for bæredygtigheden generelt.
 • Produktionen og materialer: Læderet  anvendes med respekt. Med håndsortering og håndudskæring minimeres spildet, idet hver enkelt skindstykke vurderes og optimeres i anvendelsen. Læderet er vegetabilsk garvet og efterbehandlet med naturlige olier og fedtstoffer og anvendes i dets naturlige farvespænd.

Du kan læse mere om Alpenleder og hvor vi hos AlleTider mener at taskerne er fremstillet med respekt såvel materialer som mennesker her: Alpenleder

Alpenleder - når lædertasker er et ansvarligt kvalitets-håndværk

I nærheden af ​​Allgäu-alperne i det sydlige Tyskland har Alpenleder siden deres start i 1993 udviklet ideer og koncepter til lædertasker af høj kvalitet. Som udsprunget af kulturen i Alperne, er Alpenleder´s tasker udviklet med udgangspunkt i fremstilling efter håndværksmæssige traditioner, udført i materialer og design, der lever op til nutidens behov.
Resultatet er håndsyede kvalitetsprodukter i blød bøffel og okseskind, hvor læderets naturlige funktionalitet møder klassisk design, individuel prægning og en meget lang levetid. 
 
Alpenleder´s anvender udelukkende ren vegetabilsk garvet læder, der er raffineret med naturlige fedtstoffer. De hele stykker skind er meget slidstærke og ret unikke, ligesom de hver især vil udvikle deres unikke patina over tid. De enkelte dele er nøje udvalgt til hver enkelt taske, der både udskæres og syes med hånden.
Det færdige produkt fra Alpenleder er da også fri for krom og tungmetaller og opfylder selvfølgelig også EU´s REACH-krav.
 
Hvorfor Alpenleder hos AlleTider.dk
 
Vores valg af Alpenleder skyldes primært, at de udover en fair og bæredygtig produktion leverer tasker i tidløse designs i topkvalitet:
 
 • Kvalitet og design: Det forhold, at kvaliteten er i top og designet er klassisk og tidsløst betyder at de unikke lædertasker fra Alpenleder, kan anvendes i årevis. Det er bestemt ikke et køb-og-smid-væk produkt, der ville medføre mérforbrug - men nærmere en livsledsager.
 • Materialerne: Det naturlige materiale læder anvendes med respekt. Læderets naturlige, slidstærke egenskaber anvendes - uden laserudskæringer men med håndudskæring, hvormed spild minimeres, da hvert enkelt stykke skind bliver håndsorteret til hver taske. Med vegetabilsk garvning og raffinering med naturlige fedtstoffer indeholder det færdige produkt ingen krom eller tungmetaller.
 • Håndværket: Den færdige lædertaske er resultatet af et gedigent, traditionelt håndværk, hvor der er kredset for detaljen. Ikke to tasker er ens. Læderet anvendes i dets naturlige farvespænd, og bliver blot smukkere med tiden, hvor en flot, naturlig patinering vil synliggøre, at tidens tand får lov at sætte sine spor.
 • Socialt ansvar: Alpenleder er opmærksomme på fair behandling af medarbejdere hos producenter og leverandører. Alle er certificeret i henhold til Social Accountability SA 8000, der er en af ​​de strengeste globale standarder for socialt ansvar på arbejdspladsen.
 
Alt i alt mener vi hos AlleTider, at de smukke tasker fra Alpenleder er fremstillet med omtanke for en respektfuld og fair behandling af såvel materialer som mennesker.
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med