Denne fine æske består af en samling af 4 små lommebøger, om de vilde, spiselige planter, du finder i naturen. Opdelingen i de 4 bøger er super praktisk, da naturens spiselige planter er opdelt efter årstider. Så kan du blot tage én bog med dig på turen, alt efter om det er tidligt forår, forår, sommer eller sensommer.

I bøgerne finder du de væsentligste urter, blomster, bær og frugter, der kan spises - og eksempler på, hvordan de kan anvendes. Du finder både billeder af hver enkelt plante samt af voksestedet, så de bliver lette at genkende.

Se også : Vild - naturen ind i køkkenet og Vild mad i køkkenet af Thomas Laursen

Forfattere: Thomas Laursen og Jannick Boerlum

Udg.dato: 10-03-2021

Format: 12,4 x 19,6 x 4,3 cm - hæftet

Forlag: Politikens Forlag

Den lille vilde - af Thomas Laursen og Jannick Boerlum

300,00 DKK

Fire små lækre og superinformative guider samlet i én til naturens spiselige planter.

Bag Den lille vilde, der ikke bare er en, men hele fire små guidebøger samlet i en fin æske, står Danmarks mest kendte sankeekspert, Thomas Laursen, og fotografen Jannick Børlum.

Bøgerne er inddelt efter de vilde planters fire sæsoner – det helt spæde forår, forår, sommer og sensommer – og beskriver de vigtigste urter, blomster, bær og frugter, som vi kan samle og anvende i køkkenet. De fire bøger er lige til at til at putte i lommen hver for sig og tage med på sanketuren eller bare den almindelige gåtur i naturen. De er inddelt i de forskellige biotoper, så det er nemt at finde og identificere de enkelte planter.

Hver plante er tydeligt angivet med et billede af selve planten og et af planten på voksestedet i netop den sæson, bogen dækker. Der er desuden også en kort informerende tekst, som hjælper én med at identificere planten og fortæller om dens mulige anvendelse.

Den lille vilde er et sæt praktiske og meget anvendelige guider i forlængelse af Thomas Laursens tidligere populære bøger om vild mad. Med sin lækre og æstetiske indpakning er bogen en oplagt gave, og den bør stå i bogreolen i ethvert sommerhus.

Forlag: Politikens Forlag
Udgave: 1
Oplag: 3
Oplagsdato: 10-03-2021
Udg. dato: 13-07-2021
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788740067286
Indbinding: Hæftet
ISBN: 9788740067286
Størrelse i mm (BxHxD): 124x196x43 mm
Vægt: 723 g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med