I sankemesteren Thomas Laursen´s populære bog finder du masser af inspiration til at sanke og anvende naturens spisekammer.

Et super godt opslagsværk, da bogen er inddelt efter årstidernes skiftende muligheder. Du finder både små tip til fx konservering og opbevaring samt gode råd og opskrifter på anvendelsen af det, du har samlet derude.

- Få ny inspiration til de mange anvendelsesmuligheder fra en særdeles kyndig hånd ...

Se også : Vild - naturen ind i køkkenet og Den lille vilde af samme forfatter.

Forfatter: Thomas Laursen

Sider: 248

Format: 19,9 x 25,9 x 2,9 cm - Indbundet

Forlag: Politikens Forlag

Vild mad i køkkenet - af Thomas Laursen

300,00 DKK

Saml urter og brug dem i køkkenet - hver dag. Dette er bogen, der med tip til at sylte, salte, henkoge, tørre, fermentere og meget mere giver konkrete ideer til, hvordan man bruger alt det, man kan samle ude i naturen, i sin daglige madlavning.

Samler, kok og naturvejleder Thomas Laursen viser i sin nye bog, hvordan man salter, sylter, tørrer og fermenterer naturens spiselige vilde urter, svampe og bær, så man kan lave sit eget vilde forrådskammer. Med det har man altid noget, man kan tage ned fra hylden eller ud af køleskabet og bruge til at give maden masser af smag og et personligt touch.

I sin første bog tog Thomas Laursen afsæt ude i naturen, hvor han vejledte i, hvilke vilde planter der voksede i de forskellige biotoper. I Vild mad i køkkenet er han rykket ind til køkkenbordet, hvor han bruger alt det gode fra naturen til at lave et væld af lækre ting og sager, man kan have glæde af hele året rundt.

Bogen indeholder således også en masse enkle, lækre, let tilgængeligt retter, der alle er en blanding af købt, dyrket, avlet, samlet, fermenteret og saltet, og alle er sprængfyldt med god smag. Det er mad, der for eksempel kan minde én om den sommerdag, man plukkede de roser, hvis duft nu springer ud af flasken og kommer i salaten med hummer.

Forlag: Politikens Forlag
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 16-04-2019
Udg. dato: 16-04-2019
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788740048025
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788740048025
Sidetal: 248
Størrelse i mm (BxHxD): 199x259x29 mm
Vægt: 1022 g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med