Spis mad fra naturen - med inspiration fra denne spændende guide og kogebog. Hvad kan du finde, hvor og hvornår? - er blot nogle af de spørgsmål, du finder svar på i Naturens spisekammer. Og så finder du spændende opskrifter, så du får anvendt de indsamlede lækkerier fra naturen.

Bogen er rigtig god som opslagsbog - og så fokuserer den på de spiselige ting fra naturen, der er lette at finde - og som ikke let forveksles med uspiselige eller giftige planter.

Forfatter: Anette Eckmann

Sider: 248

Format: 17,7 x 24,8 x 2,6 cm - indbundet

Forlag: Politikens Forlag

Naturens spisekammer - af Anette Eckmann

300,00 DKK

Der vokser sunde og spiselige lækkerier overalt, som giver et frisk pust til den daglige madlavning og som er helt gratis! Og så er en udflugt i naturens spisekammer simpelthen god mentalhygiejne.

For Anette Eckmann er det en passion at drage ud i naturen og indsamle spiselige planter, urter, bær, frugter, rødder, nødder, svampe, bark … og hjemme i køkkenet fremtryller den lige så passionerede kok de skønneste safter og sirupper, chutneyer og marmelader, kryddersmør og kryddersnapse, urteteer og supper. 

Bogen fokuserer på spiselige ting, der er nemme at finde mange steder, og som ikke kan forveksles med uspiselige eller giftige planter. Det er et opslagsværk, der går fra Birk og Brombær over Hyld og Kvan og til Skovsyre og Violer. En oversigtskalender viser, hvornår det er sæson for naturens gastronomiske godbidder, og der er tips om udstyr til indsamling og om hvordan du får de gode sager bragt vel hjem i køkkenet.

En smukt illustreret, anderledes og meget inspirerende kogebog med masser af spændende og gennemprøvede opskrifter.

Var du vild med Annette Eckmanns Køkkendagbogen vil du elske denne bog!

Forlag: Politikens Forlag
Udgave: 1
Oplag: 10
Oplagsdato: 03-02-2011
Udg. dato: 03-02-2011
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788756796460
Indbinding: Indbundet
ISBN:
9788756796460
Sidetal: 248
Størrelse i mm (BxHxD): 177x248x26 mm
Vægt: 863 g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med