Kletten - Norsk Helle foldekniv

Med "Kletten" præsenterede den norske knivproducent Helle´s deres første, lille håndlavede foldekniv 

Og hvilken præstation: En super lækker, lille foldekniv, der ikke fylder meget i lommen - og der på trods af sin størrelse er særdeles stærk og stabil. En populær, lille foldekniv, der er særdeles velegnet som tur- og hverdagskniv. Kletten foldekniven er den mindste af slagsen fra Helle´s udsøgte sortiment - med et knivblad på kun 5,5 cm.

Det korte drop-point knivblad er udført i Helle´s laminerede, rustfrie trelagsstål med en klassisk, skandinavisk slibekant - der er usædvanlig skarp. 

Kniven er designet, så den har et særdeles ergonomisk, godt greb med 3 fingre omkring skaftet, der er forsynet med et lille fingerstop. Skaftet er gennemført i smuk masurbirk, der betyder, at hver enkelt kniv er unik.

Foldekniven leveres med en lille lædersnor, der kan fastgøres i enden af kniven, hvis du foretrækker at ha den fastgjort til fx. bæltet.

I Norge har mange steder sin egen lille, lokale "klett" (klippe), som et yndet sted for de lokales dagsudflugter. Også nær Helle-fabrikken ligger der sådan en plads kaldet "Kletten" med udsigt over den lille landsby Holmedal. Deraf navnet "Kletten", da kniven er designet til den slags hverdagseventyrer :-). 

Materiale:

  • Skaft i masurbirk
  • Knivblad i lamineret rustfri trelagsstål fra Helle

Skaftets længde: 8 cm

Knivbladets længde: 5,5 cm

Knivbladets tykkelse: 2,7 mm

Lås: Back-lock

Vægt: 84 gr.

Designer: Helle

1.399,00 DKK
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med
spacer