Hjortron Kåsa er en eksklusiv turkop fra Lapland, hvor turkoppen ikke blot er en hvilken som helst kop, men en personlig kåsa, der er uundværlig som ledsager på turen. Kåsaen anvendes til både varme og kolde drikke, som spiseskål og som samle- og sankeskål.

Hjortron kåsaen er en klassisk fjeld-kåsa. Et gammelt, traditionsrigt samisk håndværk, der er udført i masurbirk med besætning i rensdyrhorn. Masurbirken er et yndet materiale fra knuderne på birketræer, der har nogle meget smukke, unikke åretegninger, og som herudover er et ekstrem holdbart, naturligt materiale. Kåsaen har en praktisk læderstrop, der er beregnet til fastgørelse i livremmen eller til tasken.

Her får du din helt egen, unikke kop. Ikke to kopper er helt ens, da åretegninger og farvetoner varierer. Men uanset nuancerne, så får du en kåsa i topklasse, udført med en høj finish - og som blot får mere karaktér, desto mere du anvender den.

Materiale:  Birkeknuder / masurbirk

Bearbejdning: Kåsaen er behandlet med kogt pulverkaffe og efterbehandlet med paraffinolie.

Volumen: 1,2 dl.

Vedligeholdelse: Rengør kåsaen med vand - ingen sæbe. Med tiden - efter hårdt brug - kan du smøre den med paraffinolie og dermed forkæle din smukke kåsa! Din kåsa vil få en naturlig mørkere patinering med tiden.

 

Hjortron Kåsa fra Lapland

799,00 DKK
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med