Bushcraft håndværket er populært. Vil du også gerne igang - eller udvikle det, du allerede kan - så er bogen her et rigtig godt valg.

Her finder du projekter lige fra pileflet til træarbejde - og også hvordan du som naturelsker kan udføre din hobby på bæredygtig vis.

- En bog med masser inspiration og praktisk information, som også kan være en oplagt gaveidé. Mangler du kniven til projekterne? - Så tjek lige her: Vildmarksknive

Forfattere: Jesper Hede

Udg.dato: 12-08-2022

Format: 21 x 26,8 x 2 cm - Indbundet

Forlag: Muusmann Forlag

Bushcraft håndværk - af Jesper Hede

299,00 DKK

Elsker du at tage på ture i naturen og bruge din kreative sans? Eller er du ivrig efter at komme i gang med det? Bogen her lærer dig at bruge naturens ressourcer til at lave hverdagsting som fx borde, stole, skeer, tallerkener, lim, både, lamper, kurve, skåle og senge. 

Du får mere end 50 forskellige projekter forklaret i et letforståeligt sprog med masser af illustrationer, så du kan gøre din næste tur i vildmarken meget mere komfortabel og udfordrende. Her er alt fra pilefelt og keramik til læder- og træarbejde.
 
Bushcrafthåndværk giver dig indblik i historien bag de forskellige projekter, hvordan du bruger og vedligeholder dit værktøj, hvilke træer der egner sig til hvad, hvordan du yder førstehjælp i vildmarken, og hvordan du dyrker bushcraft på bæredygtig vis. Bogen er både til begyndere og erfarne og kan bruges som opslagsværk, felthåndbog og til undervisning. 
 
Slip din kreativitet løs i naturen. 
 
Om forfatteren 
Jesper Hede har gennem hele livet interesseret sig for det primitive friluftsliv og for håndværk og har siden 2013 haft netop dette som sin levevej. Jesper Hede underviser årligt hundredvis af mennesker i bushcraft og håndværk, både gennem sin egen virksomhed, Bushcraft Danmark, men også mange andre steder, både nationalt og internationalt. Jesper Hede er forfatter til bogen Bushcraft i Norden, der nærmer sig 4. oplag, samt konsulent for diverse TV- og radioprogrammer, som fx DR’s Alene i vildmarken.
Forlag: Muusmann Forlag
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato:12-08-2022
Udg. dato: 12-08-2022
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788794258371
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788794258371
Sidetal: 237
Størrelse i mm (BxHxD): 210x268x20mm
Vægt: 1002g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med