Galileo er en rigtig flot, stilren og funktionel skuldertaske til mænd og kvinder. 

I det meget klassiske, enkle look er tasken overraskende fyldt med lækre, rummelige og praktiske detaljer. Bemærk specielt taskens bagside: Bag de to trykknapper gemmer der sig endnu et praktisk rum, der både indeholder lommer og en penholder.

Galileo tasken rummer meget. For udover den smarte bagside, har den en lomme på forsiden og to hovedrum, der er adskilt med en lynlåslomme. Da tasken er designet som en harmonika, tilpasses bundens bredde sig efter hvor meget - eller lidt - du stopper i tasken.

Tasken udstråler den ret unikke kvalitet, som Alpenleder mestrer: Her er der ikke tale om laserudskæring, men håndskåret læder ud af ét stykke - der efter udskæringen også sys sammen i hånden. Råmaterialerne fra Alpenleder er altid uden krom og tungmetaller. Der anvendes udelukkende vegetabilsk garvet, fuldnarvet læder og lever altid op til EU´s REACH-krav.

Galileo-tasken er udført i bøffelkalveskind i en tykkelse på ca. 1,8 mm. Skindet er håndpoleret med en hård voks - og har en meget flot dybde i den rød-brune farve med et smukt fler-tonet farvespil.

Mål: 28 x 21 x max 15 cm dyb (H x B x D)

Materiale: Tasken er udført i ét stykke, håndskåret bøffel-kalvelæder på ca. 1,8 mm, der er håndpoleret med en hård voks.

  • Alle metaldele er nikkelfri
  • Vandafvisende foring

- Du finder en fakta liste med taskens kvaliteter og indhold på fanen herunder.

Skuldertaske Galileo - Brandy

1.399,00 DKK

En super lækker skuldertaske i håndpoleret bøffel-kalveskind i en smuk mørk brun brandy farve, der har et let rødligt skær. Da tasken er et håndværk, er der ikke to tasker, der er helt ens.

Korte fakta og egenskaber for skuldertasken Galileo:

 • Materiale: Tasken er udført i ét stykke, håndskåret bøffel-kalvelæder på ca. 1,8 mm, der er håndpoleret med en hård voks.
  • Lukkes med læderklap med metalspænde
  • Alle metaldele er nikkelfri
  • Vandafvisende foring
 • Mål: 28 x 21 x max 15 cm (H x B x D)
 • Indretning og udstyr:
  • 2 hovedrum
  • 1 lynlåslomme i modten af de to hovedrum
  • 1 frontlomme
  • Læderklap på taskens bagside, der åbnes med to trykknapper indeholder: en lomme med trykknap, en lomme med lynlås, to indstikslommer og en penholder
 • Skulderrem: Aftagelig og justérbar skulderrem

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med