Imperia er en hel enkel shopper bag, der udstråler kvalitet og stil: Den vegetabisk garvede bøffel-kalvelæder har et unikt tone-i-tone farvespil, der gir tasken dybde og karaktér. Et super flot håndværk, der stråler af kvalitet.

Som taskens stil, er indretningen også helt enkel og uden dikkedarer: Ét stort hovedrum, to hanke og en skulderrem. Tasken er praktisk og rummelig: den måler 40 x 37 x 10 cm og lukkes med en lynlås.

En populær og tidsløs taske, der hurtigt blir et "must" på shoppingturene.

- Tasken findes også i en mørk brun Brandy, som du kan se her: Shopper Imperia - Brandy

Shopper Imperia - Cognac

1.399,00 DKK

Shopper Imperia findes i 2 forskellige farvevarianter: i den mørke brune, let rødlige Brandy og her i den varme lyse Cognac. Hver eneste taske er resultatet af et unikt håndværk, hvor ikke to tasker er ens.

Korte fakta og egenskaber for Shopper Imperia:

  • Materiale: Tasken er udført i ét stykke, håndskåret bøffel-kalvelæder på ca. 1,4-1,8 mm, der også er håndsyet og håndpoleret med en hård voks.
    • Alle metaldele er nikkelfri
  • Mål: 40 x 37 x 10 cm (H x B x D).
  • Indretning og udstyr:
    • Ét hovedrum, lukket med lynlås
    • To hanke og en skulderrem (der ikke er aftagelig)

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med