En stilfuld og elegant shopper taske. Den har en fin størrelse, der rummer behovet til de fleste shoppingture: 40 x 37 cm og en bund, der er 10 cm bred. Med to hanke og en behagelig længde-regulérbar (ikke-aftagelig) skulderrem, er du klar til byturen. 

Og så er det jo ikke en hvilken som helst shopper taske, men et unikt håndværk i bøffellæder, der er vegetabilsk garvet og flot håndpoleret med en hård voks. Det gir et fantastisk farvespil i læderet - og gør den helt unik, da ikke to tasker blir ens.

Vil du se tasken i den lysere cognac-tone, så finder du den her: Shopper Bag Imperia - Cognac

Shopper Imperia - Brandy

1.399,00 DKK

Shopper Imperia findes i 2 forskellige farvevarianter: i den mørke brune, let rødlige Brandy og her i den varme lyse Cognac. Hver eneste taske er resultatet af et unikt håndværk, hvor ikke to tasker er ens.

Korte fakta og egenskaber for Shopper Imperia:

  • Materiale: Tasken er udført i ét stykke, håndskåret bøffel-kalvelæder på ca. 1,4-1,8 mm, der også er håndsyet og håndpoleret med en hård voks.
    • Alle metaldele er nikkelfri
  • Mål: 40 x 37 x 10 cm (H x B x D).
  • Indretning og udstyr:
    • Ét hovedrum, lukket med lynlås
    • To hanke og en skulderrem (der ikke er aftagelig)

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med