Elbsee er en veludstyret messengerbag i topkvalitet, gennemtænkt til mindste detalje. Et mesterligt håndværk, hvor ikke to tasker er ens.

Med en Elbsee får du en super lækker messengerbag med plads til en 15" bærbar og med lommer, der gør det let at holde styr på tingene. Tasken har en stor påsyet lomme på fronten og 2 på siderne. Herudover der yderligere to lynlåslommer på fronten og en sikkerhedslomme på bagsiden. - Skal avisen være let tilgængelig, så ligger du blot den på toppen af tasken under remmene ... Jo - det er en gennemtænkt taske ned til mindste detalje.

Kvaliteten af tasken er i topklasse: Et mesterligt håndværk, udført i ét stykke bøffellæder, der er vegetabilsk garvet, kogt i olie og håndpoleret i hård voks. En super lækker og blød læder, med et unikt tone-i-tone farvespil. - Glæd dig :-)

- Se flere detaljer om tasken herunder ...

Messengerbag Elbsee - Cognac

1.999,00 DKK

Korte fakta og egenskaber for Messengerbag Elbsee:

  • Materiale: Tasken er udført i ét stykke håndpoleret bøffellæder på ca 1,4-1,8 mm, der efter den vegetabilske garvning er kogt i olie og derefter poleret i hånden med en hård voks. Denne forarbejdning gir en smuk tone-i-tone effekt - og gør hver enkelt taske helt unik.
    • Alle metaldele er nikkelfri.
    • Vandafvisende foring.
  • Mål: 32 x 41 x 18 cm (H x B x D)
  • Hoved-rum: Tasken har et stort hovedrum, der rummer en 15" bærbar pc.
  • Lommer: På fronten findes en stor påsyet lomme samt 2 lynlås-lommer. På siderne findes yderligere 2 påsyede lommer. På bagsiden af tasken findes en sikkerhedslomme.
  • Skulderrem: Der medfølger en aftagelig, justérbar skulderrem.

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med