Messengerbag "Buchbinder II" er en klassiker i topklasse. Et ikon af en taske, der gennem tiden har vist sit værd som arbejds- eller studietaske. Engang rummede den bl.a. dagens avis - og i dag rummer den tilmed en 15" PC.

Bøffellæderet er super blødt og har et smukt farvespil i flere toner, hvilket er resultatet af et gedigent håndværk, hvor læderet efter den vegetabilske garvning er kogt i olie og derefter håndpoleret med hård voks. Denne forarbejdning gør hver enkelt taske unik.

- Se mål og detaljer om tasken herunder ...

Messengerbag Buchbinder II - Cognac

1.899,00 DKK

Korte fakta og egenskaber for Messengerbag Buchbinder:

 • Materiale: Tasken er udført i håndskåret bøffellæder i en tykkelse på ca. 1,4-1,8 mm.
  • Foring i ruskind 
  • Alle metaldele er nikkelfri
 • Mål: 32 x 40 x 9 cm (H x B x D).
 • Indretning og udstyr: Et enkelt design med ét stort hovedrum, der lukkes med lynlås. Taskens klap er yderligere lukket med en magnetlås.
  • Tasken er udstyret med en mobil-lomme, 6 kortholdere og en pen-holder
  • 2 låsbare metal-låse
  • Hank og justérbar skulderrem i læder

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med