Kansas får du her i den rå, olierede nubuck læder, der passer super godt til den klassiske post taske. Læderet har et rustikt look, der gir tasken ekstra karaktér.

Den håndværksmæssige forarbejding fra udskæring til det færdige produkt, sætter kvaliteten i fokus. Læderet er håndudskåret fra ét stykke bøffellæder, der er vegetabilsk garvet og kogt i olie, hvor der anvendes en træbark, der har betydning for taskens farve. Resultatet er en unik taske i topkvalitet - fri for krom og tungmetaller.

Gennem tiden vil tasken få en særdeles flot patinering, der passer specielt godt i udtrykket på det enkle post-taske design.

Tasken findes også i en glatpoleret læder, som du kan se her: Messenger Bag Kansas - Brandy

- Taskens mål mm finder du på fanen herunder.

Messenger Bag Kansas - Coffee

1.429,00 DKK

Messenger Bag Kansas findes i 2 forskellige varianter: i den glatpolerede, let rødlige Brandy og her i den rå og rustikke Coffee. Hver eneste taske er resultatet af et unikt håndværk, hvor ikke to tasker er ens.

Korte fakta og egenskaber for Messenger Bag Kansas:

 • Materiale: Tasken er udført i håndskåret Bøffellæder.
  • Læderet i farven Brandy: Bøffellæderet har en tykkelse på ca. 1,8 mm. 
  • Læderet i farven Coffee: Bøffellæder i en ekstra rustik og kraftig nubuck udgave på 2,0-2,2 mm.
  • Alle metaldele er nikkelfri
  • Forsynet med vandafvisende foring
 • Mål: 34 x 29 x 9 cm (H x B x D).
 • Indretning og lommer: Et enkelt design med ét stort hovedrum, der lukkes med lynlås. Taskens klap er yderligere lukket med en magnetlås.
  • I hovedrummet findes en mobiltlf.-lomme samt en hægte til fastgørelse af nøglebundt
  • Tasken har herudover to lommer - foran og bagpå - der begge lukkes med lynlås.
  • Vandafvisende foring
 • Skulderrem: Skulderremmen er behagelig polstret og justérbar i længden.

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med