Gå veludstyret videre på din færd med en klassisk Sea Bag :-)

- For udover at være et traditionsrigt symbol på de sejlende opdagelsesrejsende - så er den klassiske Sea Bag fortsat en særdeles praktisk følgesvend - såvel til rejsen som i hverdagen.

Lockwood Sea Bag er en allrounder, med stor kapacitet og funktionelle detaljer:

Udover den klassiske lukning med lædersnor, har den også en indvendig lukning, så dine ejendele er godt beskyttet - uden indtrængning af vand.

Indeni tasken findes to lommer, så du har mulighed for at holde orden i sagerne. Et indvendigt rum lukkes med lynlås, hvilket er ret praktisk, som fx til Id-kort og nøgler.

Det store rum på ydersiden er anvendelig til de ting, du gerne vil ha' lige ved hånden - ligesom sidelommen med tryk-knapper er god til fx mobilen.

Også komforten er i top:

Bæreremmen er justérbar, så den kan tilpasses din kropstørrelse. Det sikrer at tasken er behagelig at bære - også når den er stoppet godt op. Bærehåndtaget kan være en praktisk hjælp, så du også kan bære den på siden.

Alt ialt en en klassiker, der ikke uden grund har været anvendt gennem tiden - og fortsat holder til alle tider ...

God tur :-)

- Se evt. også denne mindre Bonora Vadsæk

Farver: Oliven

Materiale: Canvas

Mål: H: 50 cm, B: 30 cm, D: 30 cm

Lockwood Sea Bag - Olivengrøn

729,00 DKK

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med