Wouw - en unik, smuk og tidsløs rygsæk i et stilrent og smalt design, der klassificerer denne rygsæk til en "city-rygsæk". For den fylder ikke meget på ryggen, når du bevæger dig i bytrafikkens eller lufthavnens mylder. Men er iøjenfaldende smuk og tidsløs i al dens enkelthed.

Det flotte spil i taskens cognac farve er fremkommet ved den håndværksmæssige bearbejdning: Bøffellæderet er vegetabilsk garvet, kogt i olie og håndpoleret med en hård voks. Det gir et helt unikt og smukt resultat, hvor ikke to tasker er ens.

Også i regnvejr udmærker tasken sig. For udover at den polerede læder er stærkt vandafvisende, så er tasken også fuldt foret med en vandafvisende foring, så dine ting er godt beskyttet i regn - og sne.

City-rygsækken består af ét enkelt hovedrum med en stor, åben lomme, to kortholder-lommer, en mobil-lomme og to pen-holdere. Altså har det, du har brug for at have lige ved hånden, en plads rygsækken. På taskens front, findes også en stor lomme, der er lukket med en magnetlås.

En speciel smart og praktisk detalje er den ekstra lange lynlås-åbning, der betyder, at du kan åbne tasken på fuld gab og få let adgang til alt indholdet. Og med ekstra forstærket fuldlæder på hanken og de justérbare skulderstropper, sikres en optimal bæreevne - og en super god bærekomfort.

Rygsækkens mål: 34 x 30 x 7 cm (HxBxD)

Materiale og egenskaber finder du oplistet på fanen herunder.

City rygsæk Meran - Cognac

1.449,00 DKK

Korte fakta og egenskaber for rygsækken Meran:

 • Materiale: Tasken er udført i ét stykke, håndskåret bøffellæder på ca. 1,4/1,8 mm, der er kogt i vegetabilsk olie og håndpoleret med en hård voks.
  • Alle metaldele er nikkelfri
  • Vandafvisende foring
 • Hank og skulderremme: Bærehank og justérbare skulderstropper i fuldlæder
 • Mål: 34 x 30 x 7 cm cm (H x B x D)
 • Indretning og udstyr:
  • Et hovedrum, der åbnes bredt, da den har en ekstra lang lynlås. Hovedrummet indeholder:
   • en stor, åben lomme
   • to kort-lommer
   • to pen-holdere
  • 1 frontlomme med magnetlukning

- Du kan læse mere om Alpenleder´s håndværk, der omfatter respekt for det naturlige materiale samt overholdelse af de højeste sociale standarder i henhold til SA 8000 her: Om Alpenleder

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med