BackPack Buffalo er en slidstærk og rummelig rygsæk i et tidsløst design - der holder lige så længe som rygsækken.

Materialet er 2,0 / 2,2 mm læder og nikkelfri metalspænder. Rygsækken er lavet ud af ét stykke bøffellæder, som efter vegetabilsk garvning koges i olie. Farven - kaldet "Koffee" - fremkommer af brugt træbark og olien. Denne forarbejdning af læderet, gør hver taske unik.

Det betyder, at ikke to tasker er ens. De kan være lysere eller mørkere i udtrykket, ligesom læderets nuancer og struktur kan variere på den enkelte taske. Rygsækken får med tiden en flot patinering - så jo mere du bruger den, desto smukkere blir den.

Buffalo rygsækkens detaljer gør den til en populær følgesvend på vandreturen. For tasken er gennemtænkt med lettilgængelig rummelighed. Som hovedrummet, der på helt traditionel vis er lukket med en læderrem. Klappen over lukningen åbnes hurtigt og enkelt med de to metalspænder med magnetlukning. Inde i hovedrummet hænger en praktisk karabinhage, hvorpå du kan fæstne dine nøgler eller andre småting, der ikke skal i bunden af tasken.

En klar kvalitet ved rygsækken, er de mange, let tilgængelige lommer. To sidelommer, der åbnes og lukkes med metalspænder. På midten af fronten på rygsækken findes en lettilgængelig lynlås-lomme. På rygsækkens bagside - den bærende side ind mod ryggen - findes også en lomme med lynlås.

Med sådan en rygsæk kommer du langt, da den er super behagelig med de brede, forede stropper, der selvfølgelig kan længdejusteres, så tasken sidder perfekt.

Backpack Buffalo - Coffee

1.699,00 DKK

Korte fakta og egenskaber for rygsækken Buffalo:

  • Materiale: Bøffellæder, spænder i nikkelfri messing
  • Farve: Coffee
  • Mål: 40 x 37 x 14 cm (H x B x D)
  • Skulderstropper: Brede, polstrede skulderstropper, der er justérbare i længden. Både hank og skulderstropper er udført i læder.
  • Hovedovedrummet: Det rummelige hovedrum er er beklædt med vandafvisende foring og indrettet med en praktisk karabinhage. Hovedrummet er lukket med en lædersnøre.
  • Dæk-klappen: Dækklappen over hovedrummets lunkning er forsynet med længde-justérbare i stropper. Klappen åbnes og lukkes hurtigt og let med to metal-spænder.
  • Lommer: De to sidelommer åbnes og lukkes med metalspænder. På midten af fronten på rygsækken findes en lettilgængelig lynlås-lomme. På rygsækkens bagside - den bærende side ind mod ryggen - findes en lomme med lynlås.

Lædertaskerne er meget lette at vedligeholde. Taskerne hos AlleTider er udført i bøffel eller okselæder, der er behandlet med naturlige, vegetabilske fedtstoffer. Fedtstofferne har en imprægnerende effekt og bevarer læderets naturlige, vandafvisende egenskaber. Læderet får med tiden en meget flot patinering, hvor dybe ridser og skrammer udjævnes naturligt - og din taske får blot mere personlighed og karaktér, jo mere du anvender den.

Den vandafskydende effekt holder i årevis. Men er du ofte ude med tasken i silende regn og synes du læderet virker "træt" og udtørret, kan du give den en omgang naturlig læderfedt. Fedt den godt ind - specielt der hvor slidtagen er størst - og læderet vil suge fedtstoffet til sig. Tør eventuelt overskydende fedt af med en tør klud - og din taske vil forblive smidig og vandafskydende.

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med