En bog om alt det, du måske ikke vidste om svampe. Spændende og fængende læsning - med både naturfortælling, videnskabsformidling, kulturhistorie og personlige beretninger.

Forfatter: Merlin Sheldrake

Oversætter: Lotte Follin

Sider: 411

Format: 15,5 x 23,5 x 3,6 cm - hæftet

Forlag: Gyldendal

Svampenes forunderlige liv - Merlin Sheldrake

299,00 DKK

Svampenes forunderlige liv er en vidunderlig bog om svampenes vidtrækkende rige skrevet af den britiske biolog Merlin Sheldrake.

Der er noget fascinerende ved svampe. Hvad enten man tænker på dem, som vi kan finde i skoven eller i supermarkedet, eller dem der kan bruges til at fremstille penicillin og redde os fra alle mulige sygdomme, eller skimmelsvampe, der kan gøre os syge – eller gærsvampe, der bliver brugt til at lave øl, eller måske de magiske af slagsen, der kan ændre vores bevidsthedstilstand.

Men hvad er de for nogle organismer? Merlin Sheldrake åbenbarer svampenes natur, sofistikerede eksistensform og muligheder for os. Det er overraskende og tankevækkende læsning.

Nyere forskning tyder fx på, at svampe kan bruges til behandling af psykiske sygdomme som angst og depression, og der bliver arbejdet på at udvikle teknologi til at få svampe til at spise plastik, sprængstoffer og pesticider.

Svampenes forunderlige liv henvender sig til et bredt publikum, den blander naturfortælling, videnskabsformidling, kulturhistorie og personlig beretning, og man er grundlæggende i godt selskab. Bogen efterlader læseren både klogere, mere nysgerrig og fuld af forundring og med et udvidet verdenssyn.

Forlag: Gyldendal
Udgave: 1
Oplag: 3
Oplagsdato: 29-01-2021
Udg. dato: 14-09-2020
Sprog: dansk
Originalsprog: engelsk
Org. titel: Entangled life
EAN: 9788702269338
Indbinding: Hæftet
ISBN: 9788702269338
Sidetal: 411
Størrelse i mm (BxHxD): 155x235x36mm
Vægt: 700g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med