Sorte Chelsea dressboots fra Blue Heeler, der er super elegante - og velegnede til byturen, kontoret, festen.... I den tidsløse, klassiske Chelsea stil, er det sådan et par boots, du kommer til at trække frem til de helt store og sjældne begivenheder ...

En gennemført, flot sort Dressboot i 1,8 mm læder med foring i blødt kalveskind og randsyet (welted) sål.

Den stilrene firkantede snude understreger stilen - men betyder også, at du må vælge dem en størrelse større end du normalt bruger. Og ligger du normalt mellem to størrelser - så vælg den største.

- Læs flere fakta om model Gilmore på fanen herunder.

Gilmore Dressboots findes også i brun, som du kan se her: Gilmore Dressboots - Brown

Gilmore Dressboots - Black

1.899,00 DKK
39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Pasform model Gilmore:

En populær Dressboot, der i stilen har en slank pasform. Derfor er det vigtigt at du vælger den største størrelse, hvis du normalt svinger mellem to skostørrelser.

Karateristika for model Gilmore:

 • Skospids: Square
 • Randsyet
 • Flad blokhæl på 2 cm
 • Solide stropper foran og bagpå, der gør det smidigt og let at trække støvlerne på
 • Vandafvisende elastik-indsatser i siderne
 • Slidstærkt, olieret og gennemfarvet læder fra okse (1,8 mm)
 • Støvlerne er forbehandlede og dermed vandafvisende
 • Foring af fint kalveskind
 • Sål med naturgummi
 • Aftagelig indersål
 • Vægt 1,58 kg.
 • Produceret på certificeret fabrik i Indien

Et par solide Blue Heeler boots i læder er super nemme at vedligeholde. Du kan sagtens skylle mudder og andet af med lunkent vand. De skal blot ikke stå til tørre i direkte sol eller på radiatoren, for så udtørres læderet.

Når de ser "trætte" og slidte ud, skal de blot have en ordentlig omgang naturligt læderfedt. Udover, at støvlerne ser godt ud efter en omgang læderfedt, så forlængerne du også støvlernes levetid. Læderets smidighed bevares, så det ikke udtørrer og risikerer sprækker. Og så er det et stort plus, at læderet ikke suger vand, når det er mættet med fedt, så du sikrer dig tørre fødder - også i regn og rusk.

Støvlerne fedtes godt ind (også i sømmene), og du kan med fordel lade dem stå og trække et par timer eller natten over, hvis læderet er meget udtørret. Derefter gnubber du den overskydende fedt af - og dine støvler bliver smidige og lækre igen.

Nubuck læder - som i modellen "Outback Nougat" skal ikke have læderfedt, men børstes blot af med en blød børste og evt. lunkent vand. Der findes også plejemidler specielt til nubuck.

 

AlleTiders anbefaling:

Der findes mange forskellige læderfedt produkter. Vi vil anbefale dig, at vælge et naturprodukt, der er baseret på bivoks og olier. Dem er der også danske producenter af, så dåsen med læderfedt kan let købes uden den store transportbelastning.

Vi leverer ret hurtigt - og bestræber os på, at levere indenfor en uge ved leveringer i Danmark. Ofte er leveringstiden kortere.

Du modtager besked om din forsendelse - med mulighed for tracking - så snart vi har afsendt din bestilling.

Er dit køb på over 300 DKK, har vi fri fragt i Danmark. På køb under 300 kr. koster fragten 50 DKK. Ved leveringer til Færøerne, Grønland eller udlandet, har vi en fast fragtpris på 299,- DKK.

 

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med