Støvler med elastik er populære - og ikke mindst til de større børn og teenagere må de gerne stikke af i farverne. Det gør de her - i den sorte Outback med den kontrastfyldte røde elastik. Super flot - og super praktisk fodtøj.

Om du skal på lejrskole, efterskole eller hvad du end skal, så får du her et par boots, du kan bruge året rundt - til det hele. De er super solide - og alligevel overraskende lette og behagelige. De åndbare, naturlige materialer kombineret med en gennemtestet pasform og en støddæmpende sål, gør dem til en super behagelig hverdagsstøvle.

Jo mere du bruger dem, jo mere karaktér får de. Og selv om de ser ret cool ud, når de blir godt slidte, så kan de med fordel få en ordentlig omgang læderfedt, så de fortsat holder vandet ude.

Læs flere detaljer om materialer og pasform på fanen herunder.

- De mindre størrelser i samme model finder du her: Kids Outback Black/Red

Teens Outback - Black-Red

1.199,00 DKK
36 37 38 39 40

Et par solide Blue Heeler boots i læder er super nemme at vedligeholde. Du kan sagtens skylle mudder og andet af med lunkent vand. De skal blot ikke stå til tørre i direkte sol eller på radiatoren, for så udtørres læderet.

Når de ser "trætte" og slidte ud, skal de blot have en ordentlig omgang naturligt læderfedt. Udover, at støvlerne ser godt ud efter en omgang læderfedt, så forlængerne du også støvlernes levetid. Læderets smidighed bevares, så det ikke udtørrer og risikerer sprækker. Og så er det et stort plus, at læderet ikke suger vand, når det er mættet med fedt, så du sikrer dig tørre fødder - også i regn og rusk.

Støvlerne fedtes godt ind (også i sømmene), og du kan med fordel lade dem stå og trække et par timer eller natten over, hvis læderet er meget udtørret. Derefter gnubber du den overskydende fedt af - og dine støvler bliver smidige og lækre igen.

Nubuck læder - som i modellen "Outback Nougat" skal ikke have læderfedt, men børstes blot af med en blød børste og evt. lunkent vand. Der findes også plejemidler specielt til nubuck.

 

AlleTiders anbefaling:

Der findes mange forskellige læderfedt produkter. Vi vil anbefale dig, at vælge et naturprodukt, der er baseret på bivoks og olier. Dem er der også danske producenter af, så dåsen med læderfedt kan let købes uden den store transportbelastning.

Vi leverer ret hurtigt - og bestræber os på, at levere indenfor en uge ved leveringer i Danmark. Ofte er leveringstiden kortere.

Du modtager besked om din forsendelse - med mulighed for tracking - så snart vi har afsendt din bestilling.

Er dit køb på over 300 DKK, har vi fri fragt i Danmark. På køb under 300 kr. koster fragten 50 DKK. Ved leveringer til Færøerne, Grønland eller udlandet, har vi en fast fragtpris på 299,- DKK.

 

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med