To specialister i vild mad, har sammen udviklet en samling opskrifter med smag af naturen. Det er Thomas Askov, der er gastronom og sammen med Nina Fay Christensen afholder guidede sanketure om vild mad i Danmark.
I bogen Smag natureb deler de - udover opskrifterne - også ud af deres store viden om, hvornår og hvor, du finder naturens spiselige indgredienser.
Forfattere: Nina Fay Christensen og Thomas Askov
Udg. dato: 02-12-2024
Sider: 200
Indbinding: Hardback
Forlag: Helmin & Sorgenfri
FSC-mærket
Fri fragt i Danmark ved køb over 300 kr. (undtaget højbede)
Oplev naturens vilde smage, og lær og læs om spiselige ingredienser fra naturen. Både hvor du finder dem, hvornår du finder dem, og hvordan du bruger dem til at frembringe de lækreste vilde smage i dit eget køkken.
Thomas Askov og Nina Fay Christensen er stiftere af virksomheden Sanketure, som holder hundredvis af guidede sanketure om vild mad i Danmark. De leverer urter, bær og svampe til restauranter og fødevareproducenter, heriblandt den tostjernede toprestaurant Alchemist.
Thomas' faglige baggrund som gastronom, og Ninas evne til at formidle sit kendskab til naturen, har resulteret i en inspirerende samling opskrifter, som de selv har udviklet og fotograferet.
Uanset om du er ny eller erfaren madentusiast, er der oplevelser i vente. Eksperimentér i køkkenet, fordyb dig i naturen, skab minder - og smag naturen.