Samfundsforsker og forfatter Ivan Krastev undersøger og beskriver pandamiens paradokser. Pandamiens langsigtede økonomiske og politiske følgevirkninger er endnu ukendte, men der er paradokser, som allerede nu kan anskueliggøres og belyses.

- Læs de interessante vinkler på fremtidens tendenser i Ivan Kraskens nye bog "Hvornår er det i morgen?" - om pandemiens paradoker

Forfatter: Ivan Krastev

Udgivelsesdato: 19-06-2020

Format: 11,8 x 18,4 x 1 cm - hæftet

Forlag: Informations Forlag

Hvornår er det i morgen? - Pandemiens paradokser - af Ivan Krastev

199,00 DKK

I foråret 2020 vågnede vi op til en virkelighed, der mest af alt minder om de dystopier, vi kender fra populærkulturen: COVID-19-pandemien har lukket grænser og lagt gader øde verden over, sat nationer til vægs og sendt regeringsledere på intensiv. Endnu kan vi ikke sige meget om, hvornår COVID-19-pandemien ender, ej heller om, hvordan den ender. Men COVID-19 vil forandre vores verden drastisk.

Hvornår er det i morgen? undersøger samfundsforsker Ivan Krastev pandemiens paradokser og stiller de spørgsmål, vi ikke må glemme at stille midtvejs på vores vandring gennem den største internationale krise i nyere tid.

OM FORFATTEREN
Ivan Krastev er født i Bulgarien i 1965. Han er leder af Center for Liberale Strategier i Sofia og tilknyttet Institut for Humanvidenskaber i Wien. Han er forfatter til adskillige bøger, herunder In Mistrust We Trust fra 2013 og Democracy Disrupted fra 2014. Som offentlig intellektuel skriver Krastev kommentarer, essays og analyser i internationale aviser og magasiner.


ANMELDELSER:

"Krastevs coronabog udpeger fremtidens vigtigste tendenser." - ★★★★ Altinget
 
"At læse den bulgarske politiske tænker Ivan Krastev er rent ud sagt en fornøjelse."- Politiken 
 
"(...)Veloplagt pamflet om følgerne af pandemien."- Information
 
"Krastev er vor tids Tocqueville" - Jan-Werner Müller
 
"Med et konstant blik for krydsfeltet mellem psykologi og politik og en forkærlighed for at finde paradokser og selvmodsigelser krydser han sig vej frem til en skitse af Europas politiske situation og skæbne" - Esben Schjørring i Altinget 
 
"Hvad EU angår, er Ivan Krastevs analyse skånselsløs" - Weekendavisen 
Forlag: Informations Forlag
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 19-06-2020
Udg. dato: 19-06-2020
Sprog: dansk
Originalsprog: engelsk
Or. titel: SEVEN LESSONS FROM THE CORONAVIRUS CRISIS
EAN: 9788793772311
Indbinding: Hæftet
ISBN: 9788793772311
Sidetal: 109
Størrelse i mm (BxHxD): 118x184x10 mm
Vægt: 144 g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med