Med stor kærlighed til det grønne køkken og stormester i tilberedning af grøntsager har Yotam Ottolengi udgivet endnu en smagfyldt kogebog - med masser af smag.
Vil du blive klogere på, hvordan stjernekokke bruger smagstilsætning og med hvilke indgredienser, så er der et berigende afsnit herom. Opskrifterne er primært vegetabilske, men indeholder også opskrifter med anvendelse af animalske produkter som fiskesause og parmesan som smagsgivere.
Forfattere: Yotam Ottolenghi
Sider: 352
Format: 20,5 x 27,8 x 3 cm - indbundet
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Fri fragt i Danmark ved køb over 300 kr. (undtaget højbede)
Køb julegaver nu - med fri retur og ombytning frem til 1. februar :-)
100 vegetariske og veganske opskrifter fra mesteren af grøntsagsretter. SMAG er en overdådig grøn kogebog fra stjernekokken Yotam Ottolenghi, der er kendt for at have revolutioneret det grønne køkken og for at skabe nye smagsoplevelser.
Her inspirerer han til større velsmag med tre enkle principper i en bog med 100 opskrifter på de lækreste grøntsagsretter til både vegetariske og veganske måltider. Der er både nemme hverdagsretter, måltider, der kræver meget lidt, men som til gengæld smager himmelsk, og de lidt ekstra gode til madelskeren. Du finder blandt andet opskrift på aubergine dumblings, hasselbagte rødbeder med limesmør, kold avokadosuppe med hvidløgsolie, kåltacos med selleri og daddel-barbacuesauce, gnocchi med misosmør og krydret svampelasagne.
Ottolenghi står bag de smukke kogebøger Jerusalem, Plenty, Plenty more og Enkelt.