Frøken Jensens Kogebog er en klassiker af en kogebog, der udkom i 1901. Den er siden da løbende blevet redigeret - og nu er kogebogen kommet i en ny, revideret udgave, der er "tilpasset den moderne families madvaner". Kogebogen indeholder over 1.000 opskrifter på danske madklassikere og andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og aften.
Forfatter: Kristine Marie Jensen
Sider: 672
Format: 17,8 x 25,4 x 4,9 mm - Indbundet
Fri fragt i Danmark ved køb over 300 kr. (undtaget højbede)
Køb julegaver nu - med fri retur og ombytning frem til 1. februar :-)
Ny udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og aften. Frøken Jensens Kogebog gør madlavning let og hjælper med at få god mad på bordet. Uanset om det er blødkogte æg eller treretters menuer – uanset om du er førstegangsbruger eller har masser af erfaring i køkkenet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families madvaner. Solgt i over 1 million eksemplarer siden første udgave i 1901.