Kænguruskind har ret unikke egenskaber. Der er meget let, blødt og smidigt - og så tåler det et blive rullet sammen, så du nemt kan have din hat med i tasken også. Når hatten skal i tasken er det dog vigtigt, at læderet ikke foldes skarpt som et stykke papir - men skal drejes sammen.

Hatten her - CooRoo - er gennemført i et meget smukt garvet kængurulæder, hvor garvningsprocessen har medført den flotte farvetone og fremhævelse af læderets karaktér. Det smukke læder kombineret med den "flade" silhuet, gir hatten en meget flot udstråling.

Hatten er meget let, udstyret med udluftningshuller, et smukt flettet hattebånd - og så er den forberedt med øjer til montering af en hagerem, hvis du får behov for det.

Læderhatten lever helt sikkert op til sit navn, der er en kombination af "Coo" fra den australske opdagelsesrejsende James Cook og "Roo", som er den australske forkortede betegnelse for kænguru :-)

Materialer: 100% kængurulæder

Farve: Brun

Bredde på hatteskyggen: ca. 7,5 cm

Højde på hattepulden: ca. 9 cm

CooRoo - kængurulæder

1.149,00 DKK
S M L XL

Find din rigtige hattestørrelse - let og enkelt.

For det er ret let, at finde den størrelse på hatten, der passer dig.

Du skal blot bruge et målebånd og måle rundt om hovedet: Mål fra midten af panden og rundt om hovedet, ca én cm over ørene - så har du dit hovedmål.

Tjek i skemaet herunder, hvilken størrelse, der vil passe til dit hovedmål i cm.

Bemærk, at panamahattenes størrelser er anderledes end størrelserne på de andre hatte.

Vælg aldrig en hat, der er for lille! Skulle du ligge imellem to størrelser - så vælg den største. En hat der er for lille, sidder ikke godt og føles ikke behagelig. 

 

Hattestørrelse S M L XL XXL

Hovedmål i cm

54-55 56-57 58-59 60-61 62-63

Mål for Panama hatte

55-56 57-58 59-60 61-62 -

 

Rigtig god fornøjelse med din nye hat :-)

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med