Nyhed

Vi må give mere plads til den vilde natur - også i haven - for at bremse op for den artsmæssige tilbagegang. Det gir rigtig god mening at bidrage til biodiversiteten med din egen byhave - først og fremmest for naturen og dernæst også for at give dig selv glæden over smukke, frodige og naturlige omgivelser.

De tre eksperter, der er forfattere til bogen "Vildskab i haven" gennemgår konkrete råd og løsninger til din haveindretning med fokus på liv, biodiversitet og mangfoldighed.

Uanset hvor meget eller lidt have du har, vil bogen give dig indsigt i, hvordan biodiversiteten kan trives der.

Forfattere: Ditte Dahl Lisbjerg, Katrine Turner og Lilli Gruwier

Udg.dato: 04-04-2023

Sider: 264

Format: 20 x 25 x 3 cm - Indbundet

Forlag: Politikens Forlag

Vildskab i haven - af Ditte Dahl Lisbjerg, Katrine Turner og Lilli Gruwier

320,00 DKK

Kom skridtet videre fra den simple frøblanding med denne bog, der har alt, hvad man skal vide, når man vil have mere biodiversitet i sin have og naturen helt tæt på.

Både blandt dyr og planter oplever vi i disse år en artsmæssig tilbagegang, og der er en stigende bevidsthed om, at vi skal give mere plads til den vilde natur. Et godt sted at starte er i sin egen have. I Vildskab i haven har tre eksperter samlet den nyeste viden om biodiversitet i haven og deler ud af deres erfaringer med anlægning og pleje af vilde haver og natur i byen. De gennemgår emner som planter, levesteder, indretning og pleje og viser forskellige haver og konkrete løsninger med fokus på liv og biodiversitet og større mangfoldighed i haven. Følger man bogens enkle principper, kan man selv sætte rammen for, hvordan biodiversiteten kan folde sig helt ud i ens egen have. Bogen er fuld af konkret inspiration, råd og tips, der kan bruges, hvad enten man har en altankasse, en klassisk villahave, en stor naturgrund eller blot gerne vil vide noget om bynatur. Med den kommer man hurtigt i gang med at skabe sit eget lille paradis for biodiversiteten – og for sig selv.

Forlag: Politikens Forlag
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 04-04-2023
Udg. dato: 04-04-2023
Sprog: dan
Originalsprog: dan
EAN: 9788740079999
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788740079999
Sidetal: 264
Størrelse i mm (BxHxD): 200x250x30mm
Vægt: 600g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med