Bogen om naturhaven gir dig masser af nyttige idéer og praktisk vejledning til omlægning af haven til en naturhave. En bog, der er let at gå til, hvor du kan bruge enkelte dele til omlægning af din have - og måske det hele. Rigtig god fornøjelse med Naturhaven.

Forfattere: Katrine Turner, Lilli Gruwier & Lars Brøndum

Sider: 180

Format: 22,6 x 28,6 x 1,4 cm - hardback

Forlag: Turbine

Naturhaven - af Katrine Turner, Lilli Gruwier & Lars Brøndum

279,00 DKK

Tidens tendenser med at tænke bæredygtigt afspejles selvfølgelig også i havemoden. Flere og flere bliver bevidste om, at den striglede villahave ikke gavner det naturlige dyreliv. Men hvad vil det egentlig sige at have en naturhave? Er det det samme som at lade stå til, så hele matriklen overtages af ukrudt?

Overhovedet ikke! En naturhave er et bevidst, æstetisk behageligt og ikke mindst naturvenligt valg, som kræver omtanke, planlægning og viden. Når det så er sagt, kan det for mange også være løsningen på mange trivielle opgaver, som fylder i hverdagen: Hvordan lyder det fx kun at skulle slå græs et par gange hver sommer?

Naturhaven er en praktisk vejledning i, hvordan man kommer i gang med oplægningen til naturhave; man kan gå all in eller plukke de indsatsområder, der passer ind i ens nuværende have. Alle tiltag er fagligt underbygget, og læseren får masser af forslag til egnede arter til de forskellige projekter.

De tre forfattere er uddannede biologer og arbejder med naturformidling i hverdagen. Tonen er nede på jorden, helt uden løftede pegefingre, og bogens flotte billedside understreger hovedbudskabet: naturligt er smukt, levende og fascinerende.

Forlag: Turbine
Udgave: 1
Oplag: 2
Oplagsdato: 08-05-2021
Udg. dato: 01-03-2017
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788740607543
Indbinding: Hardback
ISBN: 9788740607543
Sidetal: 180
Størrelse i mm (BxHxD): 226x286x14mm
Vægt: 843 g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med