En inspirerende bog om små haver med tips og ideer til, hvordan man designer små haver - så selv et lille areal kan tilfredsstille hele familiens krav og ønsker. I bogen aflægges også besøg i 13 forskellige, spændende små haver. - Bogen indeholder over 250 fotos, 13 konkrete haveplaner + øvrige illustrationer.

Forfatter: Nina Ewald

Fotograf: Nina Ewald

Sider: 200

Format: 21,8 x 23 x 1,6 cm - hardback

Forlag: Nice

Den store bog om små haver - af Nina Ewald

329,00 DKK

Rækkehuse og klyngehuse med små haver kommer der flere og flere af; villahaverne er blevet mindre, og så er der gårdhaver, kolonihaver og alle de små urbane haver, som skyder op rundt omkring i byerne. Fælles for dem er, at kvadratmeterne er få og pladsen begrænset. Det giver nye udfordringer at få disse minihaver til at fungere bedst muligt. Jo mindre haven er – jo flere overvejelser skal der til for at udnytte den optimalt.

DEN STORE BOG OM SMÅ HAVER hjælper haveejerne til at få de små haver tilpasset familiens behov og ønsker. Med god planlægning er det utroligt, hvor godt pladsen kan udnyttes.

Første del af bogen fortæller om, hvordan man designer små haver - griber sagen an og får sin planlægning i orden, så haven på trods af et lille areal kan tilfredsstille familiens krav og ønsker: skab rum – udnyt pladsen opad – højbede – krukker og plantebeholdere – visuelle kneb – egnede planter - plads til børn - og meget andet.

I anden del kommer læseren på besøg i 13 spændende haver på 52 - 365 m2. I dem er der på forskellige måder gjort brug af designmæssige fif og løsninger. Haverne har vidt forskellig karakter, der afspejler ejernes smag og behov: romantiske og frodige – stringente og minimalistiske – vilde og ’naturlige’. Nogle lægger vægt på blomsterrigdom, andre vil have en køkkenhave, ligesom der er haver til leg og afslapning, plads til gæster – og meget mere.

Til hver have er der udførlig beskrivelse, illustreret med fotos og en plan over haven. Adresser, nyttige links og litteraturhenvisninger.

Mere end 250 fotos, 13 haveplaner + øvrige illustrationer.

Forlag: Nice
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 27-05-2020
Udg. dato: 28-05-2019
Sprog: dansk
Originalsprog: Dansk
EAN: 9788799671946
Indbinding: Hardback
ISBN: 9788799671946
Sidetal: 200
Størrelse i mm (BxHxD): 218x230x16mm
Vægt: 850 g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med