Bogen dækker de grundlæggende principper for nordisk permakultur. Her finder du de gode råd og redskaber til perma-dyrkning og eksempler på, hvordan du opnår en bæredygtig have med et overvældende spiseligt afkast - i pagt med naturen.
Forfattere: Birgit Rothmann og Thinna Aniella Michelsen
Sider: 329
Format: 18,2 x 24,8 x 2 8 cm - hardback
Forlag: Muusmann Forlag
Den spiselige permahave - af Birgit Rothmann og Thinna Aniella Michelsen
Fri fragt i Danmark ved køb over 300 kr. (undtaget højbede)
Køb julegaver nu - med fri retur og ombytning frem til 1. februar :-)
Forestil dig en have, hvor træerne drypper med frisk frugt, buske er smykket med lækre bær, gourmetsvampe spirer i skyggen, hårdføre kiwier giver frugt højt oppe i en lund af lindetræer. Snørklede rum med urtespiraler, høje vægge af beplantede jerngitre og bunden tætpakket med højbede, der giver kontur i landskabet. Du er nu netop trådt ind i riget Kærbakkens Permahave på Samsø – hvor naturen er din læremester.