En Statesman hat i Statesman kvalitet!

- Og den er bestemt ikke dårlig: en australsk filthat i 100% merino uld, fra det australske brand Statesman, der er kendt for deres top-kvalitet - og er leverandør af hatte til både det australske brandvæsen, til militæret og til politiet.

Hatten her kaldes "Big Australian" og er da også et ikon for en australsk filthat med den klassiske, australske enkle stil, i en afdæmpet, stilfuld sandfarve dekoreret med et rustikt hattebånd i okselæder.

En ypperlig hat i merinould, der er særdeles blødt og behagelig åndbart. Også svedbåndet indeni hatten er gennemført i behagelig blødt okseskind. - Og så er Big Australian en praktisk hat, der er formstabil, vind- og vandtæt.

Her får du dig virkelig en klassiker af en australsk filthat, der er særdeles praktisk, klædelig og anvendelig til såvel friluftslivet som til bylivet. 

Det er Scippis, der også selv får produceret topkvalitets varer i Australien, der har valgt at distribuere de originale Statesman hatte også.

Bemærk: Størrelsen på Statesman hattene er et halvt nummer mindre i størrelsen end de andre filthatte.

Du kan tjekke her, hvilken størrelse, der vil passe til dit hovedmål (Mål fra midten af panden og rundt om hovedet, ca én cm over ørene):

Hovedmål i cm:

53-54 cm -> vælg str. S

55-56 cm -> vælg str. M

57-58 cm -> vælg str. L

59-60 cm -> vælg str. XL

Materialer: 100% Merino uldfilt, hattebånd i læder, svedbånd i okseskind

Farver: Sand

Bredde på hatteskyggen: ca. 9,5 cm

Højde på hattepulden: godt 10 cm

Statesman Big Australian - Filthat - Sand

849,00 DKK
S M L XL
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med