En klassisk, australsk hat, der beskytter mod solen, holder regnen fra ansigtet - og er glimrende som pude, stoppet ud med tørt græs. Og så er den så super blød og behagelig, at du kan bruge den - stort set - døgnet rundt. Altså en australsk hat, der har alle de væsentlige egenskaber, der er nødvendige i den barske, omskiftelige australske natur, hvor en god hat er et must.

Hertil kommer, at det er en stil, der ofte tiltaler os på de nordlige, europæiske breddegradder. For hatten er meget enkel, men har få, fine detaljer - uden at være prangende - så det ikke blir hatten, der kommer med dig :-)

Og så er en lys læderhat som denne jo ret speciel. Den fremtræder helt naturligt - og kan have små uensartetheder i læderet, som blot gir den det rå, naturlige look.

Materialer: 100% okselæder

Farve: Tan

Bredde på hatteskyggen: ca. 6,5 cm

Højde på hattepulden: ca. 10 cm

Springbrook - læderhat - Tan

799,00 DKK
S M L XL XXL

Find din rigtige hattestørrelse - let og enkelt.

For det er ret let, at finde den størrelse på hatten, der passer dig.

Du skal blot bruge et målebånd og måle rundt om hovedet: Mål fra midten af panden og rundt om hovedet, ca én cm over ørene - så har du dit hovedmål.

Tjek i skemaet herunder, hvilken størrelse, der vil passe til dit hovedmål i cm.

Bemærk, at panamahattenes størrelser er anderledes end størrelserne på de andre hatte.

Vælg aldrig en hat, der er for lille! Skulle du ligge imellem to størrelser - så vælg den største. En hat der er for lille, sidder ikke godt og føles ikke behagelig. 

 

Hattestørrelse S M L XL XXL

Hovedmål i cm

54-55 56-57 58-59 60-61 62-63

Mål for Panama hatte

55-56 57-58 59-60 61-62 -

 

Rigtig god fornøjelse med din nye hat :-)

Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med