En særdeles nyttig grundbog og kogebog om fisk med 75 enkle, hverdagsopskrifter udviklet af nogle af danmarks dygtigste kokke. Udover alle opskrifterne får du nyttig viden om sikring af fiskebestanden med bæredygtigt fiskeri samt et leksikon over alle de fisk, der fanges bæredygtigt i dansk farvand.
En oplysende og lærerig kogebog, hvor det fx oplyses at 80% af den fisk vi spiser, er fra udlandet - og at fiskene vi køber køber hos fiskehandleren eller i supermarkedet oftest er flere dage gammel ...
Med-forfatterne fra det populære website planetariskkogebog.dk, der udvikler klimavenlige madvaner, og har nu også udgivet den helt store kogebog om grøntsager, som du finder her: Grøntsager
Forfattere: Blue Lobster & Planetarisk Kogebog
Opskrifterne: er udviklet af kokke, heriblandt Claus Meyer, Rosio Sanchez, Kamilla Seidler, Rita Chen, Sheila Avila, Jamie Lee og Matt Orlando
Sider: 296
Format: 20,7 x 26,8 x 2,8 cm - Indbundet
Fri fragt i Danmark ved køb over 300 kr. (undtaget højbede)
Køb julegaver - med fri retur og ombytning frem til 1. februar :-)
Kogebogen Vild Fisk lærer dig at tilberede enkle, lækre hverdagsretter med fisk og giver dig en forståelse for, hvad dine indkøbsvaner betyder for fiskebestandens og verdenshavenes sundhed. 15 af Danmarks dygtigste kokke deler deres livretter med fisk i denne bog, der både fungerer som opskriftssamling og opslagsværk.