Vi befinder os i en overgangsperiode, hvor vi må ændre vores livspraksis, og bl.a. ændre vores madvaner og omstille til en plantebaseret kost. Bogen giver en dyb og kyndig vejledning ind i en sådan praksis, og vil være et godt udgangspunkt til at arbejde med tingene. Opskrifternes sikrer, at retterne er ernæringsmæssigt optimale, og at du får nok med grønne proteiner. Både veganere og personer med grønne ønsker kan finde inspiration i denne grundige bog.

Alletider anbefaler den på det varmeste.

God appetit !

Forfatter: Johanne Mosgaard

Format: 17,9 x 24,8  x2,8 cm - hardback

Forlag: Politikens Forlag

Vegansk grundkøkken - af Johanne Mosgaard

300,00 DKK
Vegansk Grundkøkken er den ideelle guide til at leve efter den plantebaserede livsstil. Bogen guider læserengennem hele det veganske køkken og giver svar på alt, fra hvilke grønne proteiner man kan bruge, til hvordan man nemt kan erstatte æg og mælkeprodukter – samt en masse andre tips til at komme i gang med at spise vegansk. Bogen indeholder mere end 130 nye, smagfulde og farverige opskrifter – alle præsenteret på smukke og indbydende billeder. 
 
Opskrifterne dækker alt fra morgenmad – både til hverdag og weekendhygge – til inspiration til madpakkerne og på farten, mættende salater og supper, aftensmad for enhver smag samt sødesager og snacks. Desuden finder man også opskrifter til en grøn jul og andre festlige lejligheder.
 
Bogen er til alle, der ønsker at gå hele vejen og skære alt animalsk ud af deres kost eller har levet vegansk i mange år og savner ny inspiration. Men den er også til alle, der bare elsker grøntsager eller gerne vil lære at elske dem lidt mere. Til dem, der er helt nye i den veganske verden, og til dem, der gerne vil indføre et par kødfrie dage, ikke tåler mælk eller æg, eller som spiser vegetarisk og plantebaseret. For udover at være en grundbog med en masse tips, information og opskrifter indeholder bogen overskuelige madplaner til alle fire årstider og inspiration til foodprep, så man både undgår unødigt madspild, og hverdagen samtidig bliver lidt nemmere.
Forlag: Politikens Forlag
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 25-03-2020
Udg. dato: 25-03-2020
Sprog: dansk
Originalsprog: dansk
EAN: 9788740058420
Indbinding: Hardback
ISBN: 9788740058420
Størrelse i mm (BxHxD): 179x248x28mm
Vægt: 923g
Andre forslag til dig
Har du set ...
Passer sammen med