En plantebaseret kogebog fra Mad med glød. I Anette Hoeg Nielsens nye kogebog - Plantebaserede fristelser - finder du 60 velafprøvede og super gode plantebaserede opskrifter på lækre kager, desserter og konfekt.
Forfatteren har da også stor erfaring i bagagen, da hun med en baggrund som kostvejleder igennem 25 år har høstet erfaringer lige fra restaurantjob til udelivskurser - og ikke mindst fra hendes populære blog og instagramprofil Mad med glød.
Forfatter: Anette Hoeg Nielsen
Udg.dato: 07-09-2022
Sider: 176
Format: 20,8 x 25,2 x 2,1 cm - hardback
FSC-mærket
Det plantebaserede køkken har aldrig været så populært som nu. Det er der en god grund til, for der findes en overflod af lækre, vitale, farverige og velsmagende råvarer, som vi kan lave dejlige og nærende retter ud af. Og det gør Anette Hoeg Nielsen, både til det salte og søde køkken. I denne kogebog har Anette taget udgangspunkt i det søde køkken og leverer 60 af sine bedste opskrifter: Et væld af kager, konfekt og is, som er lidt sundere end ellers. Her er alt fra hindbær rawcake, banankage, brownie med sorte bønner til ananas-kokos-is og nicecream med vandmelon. Det er opskrifter med enkle råvarer, der kan købes alle steder, og som er til at forstå. Opskrifterne er fyldt med varme farver, kreativitet og æstetik – det er lige til at blive glad i kroppen og i sindet af.
ANETTE HOEG NIELSEN er kvinden bag den succesfulde blog og instagramprofil Mad med glød, hvor hun i mange år har delt plantebaserede madopskrifter til kroppen og lige så vigtigt sanserne. Anette er uddannet kostvejleder og har i mere 25 år beskæftiget sig med mad lige fra restaurantjob til arrangør af udelivskurser for pædagoger og pædagogmedhjælpere med maden som udgangspunkt.