Vil vi passe på vores planet, så er det afgørende nødvendigt at omlægge vores kostvaner til mere bæredygtige måltider: Vi skal skrue kød-indtaget helt i bund (eller helt væk) - og så spise mere plantebaseret kost. Vi skal bruge lokale eller danske råvarer - og undgå importvarer.
Det er ikke så svært! Og denne kogebog gør det endnu lettere. For her finder du herlige opskrifter på bæredygtig mad, baseret på klimahensyn med mindre kød, mindre udenlandsk og mindre emballage.
- Og så er der endda taget hensyn til, at maden skal være let at lave - og ikke mindst velsmagende. Velbekomme :-)
Forfattere: Søren Ejlersen, Trine Hahnemann og Carsten Kyster
Sider: 208
Format: 17,7 x 24,7 x 1,8 cm - Indbundet
Jordens bedste kogebog - af Søren Ejlersen, Trine Hahnemann og Carsten Kyster
Fri fragt i Danmark ved køb over 300 kr. (undtaget højbede)
Køb julegaver - med fri retur og ombytning frem til 1. februar :-)
JORDENS BEDSTE KOGEBOG er bygget op om et 80/20-princip: Der er skruet gevaldigt op for det grønne og ned for kødet. Valgt at fokusere mest på lokale råvarer og mindre udenlandsk. Det er bæredygtigt og godt for Jorden.